Η Στεφανία Λυμπερακάκη δίνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία μετά την ακύρωση της Eurovision 2020

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Στεφανία Λυμπερακάκη δίνει το δικό της μήνυμα για την πανδημία μετά την ακύρωση της Eurovision 2020

Τι ανέβασε η Στεφανία μετά την ακύρωση της Eurovision 2020 και ποιο το μήνυμα της για την πανδημία που έχει σαρώσει όλες τις χώρες παγκοσμίως; Δείτε αναλυτικά.

Η νεαρή τραγουδίστρια Στεφανία Λυμπερακάκη, μένει σπίτι της όπως όλοι και ακολουθεί όλες τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί προκειμένου να μη διαδοθεί κι άλλο ο κορωνοϊός.

Με ανακοίνωσή της η EBU ενημέρωσε πως ακυρώνεται ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision 2020, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού, και η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό, εμφανίστηκε στην Ολλανδική τηλεόραση και δήλωσε έτοιμη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αυτή τη φορά στη Eurovision 2021.

Τι γράφει η Στεφανία στην ανάρτηση της για την Eurovision

Η ίδια ωστόσο αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την βλέπουμε να τραγουδά το See you again, και να δίνει το δικό της μήνυμα για αυτές τις κρίσιμες ώρες.

Χαρακτηριστικά γράφει στο ποστ της, "Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή ο κόσμος θέλει να δει τους φίλους και τους συγγενείς του πάρα πολύ. Σε όλους μας λείπουν τα δικά μας άτομα. Παρακαλώ όμως μείνετε σπίτια σας και μετά από αυτή την τρελή περίοδο, θα μπορέσουμε να αγκαλιαστούμε ξανά και να μιλήσουμε για τις περιπέτειες μας. Παραμείνετε δυνατοί." Εντωμεταξύ δείτε και αν θα μας εκπροσωπήσει του χρόνου με το ίδιο τραγούδι ή όχι

Ποιο το μήνυμα που έστειλε μέσα από την ανάρτηση της, μετά την είδηση πως η Eurovision δεν θα διεξαχθεί φέτος;

«Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ στεναχωρημένη από την ακύρωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020, υποστηρίζω πλήρως την απόφαση, καθώς η υγεία και η ασφάλεια είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Θέλω και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, στην ΕΡΤ, όχι μόνο επειδή με επέλεξε να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στην Eurovision 2020, αλλά κυρίως επειδή επιθυμούν να το κάνω ξανά στην Eurovision 2021. Εκφράζοντας την υποστήριξη τους στο πρόσωπο μου δύο φορές σημαίνει πάρα πολλά για μένα και δεν θα σας απογοητεύσω. Ραντεβού λοιπόν στο Ρότερνταμ το 2021».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στα social media η Στεφανία μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης του διαγωνισμού: