H Ariana Grande βρήκε νέο ταίρι - Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι

Μετά τον Pete Davidson ποιος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Ariana Grande βρήκε νέο ταίρι - Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι

H Ariana Grande βρήκε νέο ταίρι και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο νέος αγαπημένος της μετά τον Pete Davidson. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες του εξωτερικού;

Όπως αναφέρουν στο εξωτερικό το συγκεκριμένο αγόρι δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, κάτι που φαίνεται να έχει γίνει "μόδα" στο hollywood, με όλο και περισσότερους celebrities να επιλέγουν άτομα εκτός χώρου.

Η Ariana Grande, λοιπόν σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό μεσίτη Dalton Gomez. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, το TMZ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο άντρα «ως έναν άσχετο που η τραγουδίστρια έκανε κάτι μια μέρα σε ένα μπαρ», ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό.

Τι είπε η Ariana Grande για το νέο της ταίρι

Η διάσημη pop star δεν έχει σχολιάσει κάτι, αφήνοντας τα δημοσιεύματα να μην είναι επιβεβαιωμένα, αλλά ο Dalton εμφανίζεται σε αρκετά από τα Stories της στο Instagram, με τους θαυμαστές της να καταλαβαίνουν ότι είναι όντως μαζί.

Και από ότι φαίνεται περνάνε μαζί την καραντίνα, σύμφωνα με το E! News, μιας και Ariana και Dalton έχουν αρκετούς κοινούς φίλους, οι οποίοι φαίνεται ότι τους έφεραν κοντά. Να πούμε ότι άλλη μια ευχάριστη είδηση ήρθε πριν λίγες ημέρες στην ελληνική showbiz με γνωστό αθλητή να ανεβάζει την φωτογραφία του 4ου παιδιού του, που ήρθε στον κόσμο.

Ariana Grande σχέση

Μετά από τέσσερις μήνες σχέσης, η Ariana Grande και ο Pete Davinson "τα σπάσανε" και επειδή εγώ έψαξα κι έμαθα, να σου πω οτι το "περιβάλλον" πάλι δε κράτησε το στόμα του κλειστό και διέδωσε πως "τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να τερματίσουν τη σχέση τους".

«Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει δημοσίως το δεσμό του τον περασμένο Μάιο», λέει η ανώνυμη πηγή και συνεχίζει: «Συνεχίζουν να αγαπιούνται αλλά το θέμα συναισθηματικά τους έχει τελειώσει. Η Ariana έχει ανάγκη να μείνει λίγο μόνη και να αφοσιωθεί στη δουλειά της».

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι εθεάθη μαζί, ήταν στις 10 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη. Το τατουάζ που είχε κάνει ο Pete προς τιμή της Ariana είχε καλυφθεί - πως τα κάνετε αυτά τα παρορμητικά, ποτέ δε θα καταλάβω! - και ο λαγός είχε μεταμορφωθεί σε μια καρδιά.