Η μητέρα της Νικολέττας Ράλλη την "βάζει στην θέση της"

Τι πρέπει να προσέχει τώρα που είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μητέρα της Νικολέττας Ράλλη την

Η μητέρα της Νικολέττας Ράλλη την "βάζει στην θέση της", μιας και ανησυχεί για την κόρη της, που βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν θέλει να κουράζεται.

Μέσα στο σπίτι μένει και η Νικολέττα Ράλλη που κάνει συχνά αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνοντάς μας τα όσα κάνει αυτές τις ημέρες κλεισμένη μέσα, αλλά δίνοντας και την ευκαιρία σε όσους την ακολουθούν να της κάνουν ερωτήσεις.

Έτσι, πρόσφατα δημοσίευσε και αυτό το περιστατικό στους ακόλουθούς της, μέσα από InstaStory φωτογραφίες της, όπου φαίνεται να κάνει δουλειές του σπιτιού και να μαγειρεύει.

Η μητέρα της Νικολέττας Ράλλη την "βάζει στην θέση της" - Τι της είπε

Η μητέρα της Νικολέττας Ράλλη ωστόσο, σαν κλασσική μαμά έσπευσε να της απαντήσει στις συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, και να της τονίσει να μην κουράζεται.

Μέσα από το "κήρυγμα" ωστόσο ζήτησε και την συνταγή από το γλυκό που ετοίμαζε, μιας και αφού κάθεται και εκείνη σπίτι είναι ευκαιρία. Το σχόλιο της παρουσιάστριας ωστόσο προκάλεσε πανικό, μιας και έγραψε χιουμοριστικά το σκεπτικό όλων με τις δικές τους μαμάδες, «Όταν η μαμά σου έχει Ίνσταγκραμ». Μάλιστα η παρουσιάστρια πρόσφατα αποκάλυψε και πως γνώρισε τον σύντροφό της!

Νικολέττα Ράλλη instagram

Δείτε την όμορφη γωνιά που έφτιαξε στο σπίτι της η Νικολέττα Ράλλη

Σε μια ακόμα ανάρτηση που έκανε στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια όμορφη γωνιά του σπιτιού της με την ίδια να λέει ότι έφτιαξε τον χώρο της για να γράψει.

"Έφτιαξα και εγω την γωνίτσα μου την ωραία, να πιω το τσαγακι μου, να διαβάσω το βιβλίο μου, να ξεκινήσω το το καινούργιο μου άρθρο στο @queengr , αλλά έκανα το εξής λάθος! Είχα ξεχάσει σε άλλο δωματιο το κινητό και δεν είχα υπολογίσει ότι για να σηκωθώ θέλω γερανό! MooD Of The Day

Κατά τα αλλά για πείτε τι θα θέλετε να διαβάσετε στο blog μου?? #lovelaughlivegr #stayhome" έγραψε στην ανάρτηση που ακολουθεί.