Λευκή η κουζίνα του σπιτιού της Ελένης Φουρέιρα - Ακόμη και τα πλακάκια

Φωτογραφία από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λευκή η κουζίνα του σπιτιού της Ελένης Φουρέιρα - Ακόμη και τα πλακάκια

Με μια φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ελένη Φουρέιρα μας έδειξε το εσωτερικό του σπιτιού της, και συγκεκριμένα το χώρο της κουζίνας της. Όπως παρατηρήσαμε, όλος ο χώρος είναι σε λευκό χρώμα, ακόμη και τα πλακάκια, ενώ κυριαρχεί και το καφέ.

Η τραγουδίστρια μετά την επιστροφή της από την Αμερική, όπου βρισκόταν για την προώθηση της καριέρας της και εκτός Ευρώπης, «έπεσε» σε μια δύσκολη περίοδο. Καθώς, τότε ήταν που εξαπλώθηκε ο κορωνοϊός και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να μένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, για αυτό και μένει σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της, όπως είδαμε από την ανάρτηση που έκανε μέσα από το σπίτι της.

Μάλιστα, για να περάσει όμορφα ο χρόνο όλων, έχει δημιουργήσει ένα challenge με το νέο της τραγούδι «Yayo» που ήδη μετράει 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Συγκεκριμένα, όποιος θέλει, δημοσιεύσει στο Instagram βίντεο με τον ίδιο να κάνει το χορευτικό της και με την σειρά της η τραγουδίστρια το αναδημοσιεύει.

Η κουζίνα του σπιτιού της Ελένης Φουρέιρα

Ωστόσο, όταν η Ελένη Φουρέιρα θέλει να χαλαρώσει, είτε κάθεται στο σαλόνι της βλέποντας αγαπημένες σειρές, είτε τρώει το αγαπημένο της σνακ. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια, πόζαρε στον πάγκο της κουζίνα της και είδαμε το εσωτερικό της. Στον χώρο κυριαρχεί το λευκό χρώμα, τόσο στα ντουλάπια, όσο και στα πλακάκια του τοίχου. Ωστόσο, υπάρχουν κι οι αποχρώσεις του καφέ σε ορισμένα έπιπλα.