Λιώσαμε με τον γιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Είναι αγκαλιά στο κρεβάτι

Μια τρυφερή εικόνα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιώσαμε με τον γιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Είναι αγκαλιά στο κρεβάτι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μια ανάρτηση που μας έλιωσε καθώς μας έδειξε τον γιο του αλλά και την σύντροφό του, με τους τρεις τους να είναι αγκαλιά στο κρεβάτι.

Μια πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε να μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μας ανέβασε μια φωτογραφία με εκείνον και την Μαράια. Μαζί τους είναι και το πρώτο τους παιδάκι, που ήρθε στον κόσμο πριν από περίπου ένα μήνα.

Τότε ο περήφανος πατέρας, είχε κάνει μια επίσης γλυκιά ανάρτηση καλωσορίζοντας στον κόσμο το νέο μέλος της οικογένειας.

Στην φωτογραφία είναι λοιπόν και τα τρία μέλη της οικογένειας, μαζί στο κρεβάτι ενώ ο μπασκετμπολίστας έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στην εικόνα my 2 loves (οι δύο μου αγάπες).

Γιάννης Αντετοκούνμπο σύντροφος γιος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που μας έλιωσε με την φωτογραφία του γιου του, έκανε couple challenge

Ο MVP έκανε μια ακόμα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την σύντροφό του να κάνουν couple challenge.

Δηλαδή οι ακόλουθοι του στα social media του κάνουν ερωτήσεις σε αυτόν και στη Μαράια, αναφορικά με την σχέση του και εκείνοι απαντούν.

Όπως θα δείτε και παρακάτω το ζευγάρι ανέβασε το βίντεο με τις απαντήσεις που δίνει σε όσους τους ρώτησαν κάτι σχετικά με αυτούς. Και οι δύο πρέπει να έχουν κλειστά μάτια και να δείχνουν με το δάχτυλο ποιον επιλέγουν

Η πρώτη ερώτηση είχε να κάνει με το πρώτο τους φιλί και οι δύο έδειξαν τον Αντετοκούνμπο! Η επόμενη ερώτηση ωστόσο την "πήρε" η Μαράια και είχε να κάνει με το ποιος απολογείται πρώτος μετά από έναν καβγά!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τα όσα απάντησε το ζευγάρι