Κορωνοϊός: "Έμαθα από την τηλεόραση πως είμαι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα"

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός:

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα με την ίδια να βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ "Αυτοψία" και να μιλά για τα όσα βίωσε. Μάλιστα η ίδια είπε ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι ήταν το πρώτο κρούσμα.

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του alpha και μίλησε για τα όσα έχει περάσει αυτό το διάστημα. Πρόκειται για την πρώτη ασθενή του ιού, που είχαμε στην Ελλάδα. Η ίδια είναι επιχειρηματίας και τακτικό μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Θεσσαλονίκης και μίλησε στον Σρόιτερ για τα όσα έχει βιώσει.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά ότι ήταν για 15 ημέρες σε απομόνωση στο νοσοκομείο, ενώ ακόμα έμεινα άλλες 11 μέσα στο σπίτι της. Επιπλέον περιέγραψε τα συναισθήματα που ένιωσε με την ίδια να λέει ότι το π΄ρωτο ήταν ο φόβος και ιδίως για το παιδί της.

"Ήμουν 15 μέρες σε απομόνωση μέσα στον θάλαμο του νοσοκομείου και άλλες 11 σπίτι μου. Το δυσκολότερο ήταν η πρώτη μέρα που μου ανακοίνωσε ο γιατρός μου ότι είμαι το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα. Ένιωσα φόβο. Φόβο και για το παιδί μου¨". Ήταν τα λόγια της με την ίδια να προσθέτει ακόμα αναφορικά με το ταξίδι που είχε κάνει στην Ιταλία.

"Πήγα στο Μιλάνο στο Fashion Week. Όταν φτάσαμε στο Μιλάνο πέρα από έναν έλεγχο που μας έκαναν όλη η υπόλοιπη ζωή κυλούσε κανονικά. Δεν ανοίξαμε καθόλου τηλεόραση. Αντιληφθήκαμε την κατάσταση μια μέρα πριν φύγουμε που μας ήρθαν e-mails στο κινητό ότι ακυρώνονται εκδηλώσεις. Όταν έφυγα από την Ελλάδα δεν είχαμε ακούσει ποτέ για μέτρα. Κυριακή ήταν η τελευταία ημέρα παραμονής στο Μιλάνο".

Τι είπε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα στον Σροίτερ; - "Το έμαθα από την τηλεόραση""

Η ίδια περιέγραψε ακόμα τα όσα έγιναν από την στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα και έμαθε ότι είναι θετική στον ιό, ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι έμαθε από την τηλεόραση ότι ήταν το πρωτο κρούσμα στην χώρα μας.

"Ήρθαμε στην Ελλάδα, πήραμε ταξί και πήγαμε σπίτι μας. Τη Δευτέρα πήγα και στο δημοτικό συμβούλιο. Είχε αρκετό κόσμο. Την Τρίτη το πρωί ήμουν μια χαρά. Το μεσημέρι με έπιασε ένας πονοκέφαλος. Έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Μου πέρασε λίγο από το μυαλό επειδή έχω μια φοβία. Δεν το συζήτησα με κανένα γιατί με έπιασε ένας φόβος. Πήρα τηλέφωνο την ιδιωτική μου ασφάλεια.

Η ιδιωτική μου ασφάλεια με παρέπεμψε να πάω στο ΑΧΕΠΑ για να κάνω εξετάσεις. Πήγα μόνη μου. Φόρεσα μάσκα και πήγα να κάνω εξετάσεις. Με αντιμετώπισαν ψύχραιμα. Απλά μου ζήτησαν να μείνω μέσα προκειμένου να βγουν τα αποτελέσματα. Ήταν το πρώτο μου βράδυ στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Το πρωί είχα δουλειές που δεν τις είχα ακυρώσει. Κοιμήθηκα κανονικά στο δωμάτιο αρνητικής πίεσης. Τον γιατρό μου τον είδα πρόσωπο με πρόσωπο 15 ημέρες μετά. Έμαθα πως είμαι το πρώτο κρούσμα από την τηλεόραση". Είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα. Ωστόσο δείτε και ένα συγκλονιστικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Πώς επηρέασε ο ιός τους πνεύμονες ασθενή;