Για τρέξιμο μέσα στην βροχή ο Γιώργος Λιάγκας - Ανέβασε φωτογραφία χαμογελαστός

Βγήκε για λίγο από την «καραντίνα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για τρέξιμο μέσα στην βροχή ο Γιώργος Λιάγκας - Ανέβασε φωτογραφία χαμογελαστός

Από την «καραντίνα» βγήκε για λίγη ώρα ο Γιώργος Λιάγκας και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με θέα την παραλία και χαμογελαστός. Ο παρουσιαστής πήγε να τρέξιμο στην βροχή, θέλοντας να πάρει λίγο αέρα στην φύση και να γυμναστή.

Έχοντας μπει η εκπομπή του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον «πάγο» μέχρι νεωτέρας μιας και ο ΣΚΑΙ έχει περισσότερες ενημερωτικές εκπομπές πλέον στην ροή του προγράμματος του, με όλες τις εξελίξεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ο παρουσιαστής περνάει αρκετό χρόνο στο σπίτι του. Επίσης, να σημειώσουμε πως όπως όλοι γνωρίζουμε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης η Κυβέρνηση αποφάσισε απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Βέβαια, ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπορεί να μην κάνει την καθημερινή του γυμναστική. Είτε αυτή είναι περπάτημα είτε κολύμπι στην θάλασσα που είναι και το αγαπημένο του. Μάλιστα, ο παρουσιαστής να πούμε πως είναι χειμερινός κολυμβητής.

Χθες, αποφάσισε να βγει για λίγη ώρα από το σπίτι του και να κάνει τον περίπατο του μέσα στην βροχή σε μια περιοχή που έχει θέα την θάλασσα και είναι μέσα στην φύση. Έτσι απέφυγε τους χώρους που μπορεί να κολλήσει τον ιό.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας που στηρίζει το #μένουμε_σπίτι αποφάσισε να βγει λίγο από αυτό ξανά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες από τα μέρη που πήγε. Συγκεκριμένα το πρωί της 25ης Μαρτίου και πήγε μέχρι το Καβούρι να κάνει μια βόλτα, να πάρει τον αέρα του και να γυμναστεί,