Καινούργιου για Τούνη: «Μπήκα εκεί που με έκανε mention κι αυτά που είδα ήταν χειρότερα!»

«Εκφράστηκα με πολύ ωραίο τρόπο, εμένα μαρέσει το προφίλ της αλλά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καινούργιου για Τούνη: «Μπήκα εκεί που με έκανε mention κι αυτά που είδα ήταν χειρότερα!»

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε την όλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την Ιωάννα Τούνη απαντώντας με τη σειρά της στο σχόλιο που έκανε η δεύτερη, εξηγώντας πως όταν την έκανε mention, μπήκε και αυτά που είδε ήταν χειρότερα από όσα περίμενε.

Η παρουσιάστρια στη σημερινή της εκπομπή θέλησε να αναφερθεί στο σκηνικό που δημιουργήθηκε με την Ιωάννα Τούνη, η οποία με τη σειρά της, την κάλεσε να δει το βίντεο που ανέβασε στο Youtube.

Αφορμή για την αρχή της κόντρας στάθηκε ένα σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της, το οποίο απ' ότι φαίνεται ενόχλησε την Ιωάννα Τούνη.

«Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό, τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες –επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε και mention αρκετές φορές- είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ μάλιστα χθες, εκφράστηκα και πολύ ωραία. Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο.

Έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Μπήκα και μου φάνηκαν χειρότερα. Αυτά που δείξαμε δηλαδή ήταν και τα πιο light”. Δεν θέλω μέρες που είναι να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν. Δεν με αφορά καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θέλεις τον ακολουθείς, αν δεν θέλεις δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, το σχολιάσαμε και μέχρι εκεί» είπε χαρακτηριστικά στη σημερινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου.

Σε περίπτωση που το έχετε χάσει, δείτε τι σχολίασε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για το συγκεκριμένο βίντεο.

Τι έγραψε η Ιωάννα Τούνη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Σου βάζω το λινκ να κάνεις swipe up να δεις ολόκληρο το βιντεάκι που –με μεγάλη ευκολία- κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου. Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις, πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννη Τούνη Κατερίνα Καινούργιου