Alpha tv: Αποχώρηση "βόμβα" από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Κανείς δεν το περίμενε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Alpha tv: Αποχώρηση

Μια αποχώρηση "βόμβα" έχουμε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με ένα πρόσωπο να μένει μεν στον Alpha tv, αλλά όχι και στη "Ελένη". Ποιος είναι αυτός και ποιο είναι το επόμενο βήμα που κάνει;

Ο λόγος για την Εύη Φραγκάκη και τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που ξεκινούν μια νέα εκπομπή στο κανάλι του Alpha. Η Φραγκάκη ήταν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για δύο περίπου χρόνια, με την ίδια να γυρνά τώρα ξανά στην ενημέρωση, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η εκπομπή που θα κάνει ο Κεφαλογιάννης και η Φραγκάκη θα προβάλλεται καθημερινά, πριν και την ενημέρωση που γίνεται από τον καθηγητή Σωτήρη Τσίοδρα, αναφορικά με τον κορωνοϊό, ενώ θα λέγεται 'Μένουμε Alpha". Να πούμε βέβαια ότι έχουμε άλλη μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!

Εύη Φραγκάκη εκπομπή Ελένης Μενεγάκη

Εκτός από την αποχώρηση από τον Alpha tv και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχουμε και μια "βόμβα" για το Καφέ της Χαράς

Μια αποχώρηση "βόμβα' αναμένεται να δούμε και στο σήριαλ του ΑΝT1 καθώς ένα αγαπημένο πρόσωπο θα μπει.. φαντάρος. Ο λόγος για τον Πάρη Σκαρτσολιά, τον τηλεοπτικό Μάνο από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, ή αλλιώς Μανωλάκη όπως τον είχαμε συνηθίσει.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς ετοιμάζεται να μπει φαντάρος.

Αυτό σήμανε καμπανάκι ωστόσο μιας και υπάρχει μεγάλος "κίνδυνος" να αφήσει την σειρά και την Βάλια. «Παρουσιάζομαι στην αεροπορία και στη σειρά είμαστε σε συζητήσεις για να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος μου», δήλωσε και συμπλήρωσε.

«Αυτό το διάστημα είμαι μόνος μου. Δεν ισχύουν όλα όσα γράφονται. Ήμουν έξι μήνες σε σχέση με μία κοπέλα εκτός χώρου, αλλά δεν συγκατοικούσαμε. Περνάω μια κρίση στα προσωπικά μου γιατί δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου, δεν έδωσα χρόνο στη σχέση μου και απομακρυνθήκαμε χωρίς να υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Αποξενωθήκαμε γιατί δεν είχαμε χρόνο να βρεθούμε. Δεν ξέρω αν στο μέλλον αλλάξουν τα πράγματα».