Τέλος το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα; Επιστρέφει με νέα εκπομπή στον αέρα

Τι λέει το ρεπορτάζ που αποκάλυψαν στο Open;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τέλος το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα; Επιστρέφει με νέα εκπομπή στον αέρα

Τέλος το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα; Δείτε αναλυτικά τι λέει το ρεπορτάζ που αποκάλυψαν στο Open για την επιστροφή του με νέα εκπομπή στον αέρα και το πότε θα την δούμε.

Μετά το «πάγωμα» της μεσημβρινής εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» λόγω κορωνοϊού, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος συνεχίζει να μιλάει με το κανάλι για το μέλλον του στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, αποκάλυψε πως έγινε πρόταση από τον ΣΚΑΙ στον παρουσιαστή να κάνει τηλεοπτική εκπομπή στις 17.30 μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.

Τέλος το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα; Δείτε όλα όσα ανέφεραν στον αέρα για την επιστροφή με νέα εκπομπή στον αέρα

Όπως αποκάλυψε βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις για το πώς θα βγαίνει στον αέρα και από πού, ενώ τόνισε πως θα κάνει αμιγώς ενημερωτικό πρόγραμμα και οι συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν θα είναι εκ περιτροπής. Δείτε αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο.

Αναλυτικά όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την πρόταση του Γιώργου Λιάγκα

«Δεν το ξέρω κι εγώ. Έχει κλείσει το στούντιο πάνω στα Μελίσσια. Το ρώτησα κι εγώ χθες. Θα ήθελα να είμαι πιο ενεργή αν γινόταν, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχω την αίσθηση απλώς ότι ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι που είναι κυρίως ενημερωτικό, οπότε έχει πάρα πολλούς ανθρώπους. Νομίζω ότι ο Γιώργος Λιάγκας το έχει προτείνει, υπάρχουν όμως άνθρωποι. Είμαστε όλοι στη διάθεση του καναλιού να είμαστε στις επάλξεις μα επιστρέψουμε όποτε πρέπει» είπε χαρακτηριστικά η συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

Όσο για την υγεία του Γιώργου Λιάγκα δεδομένης της ασθένειας της Φαίης Σκορδά, η Κατερίνα Γκαγκάκη σχολίασε: «Στην υγεία του ο Γιώργος Λιάγκας είναι μια χαρά. Το λέω με βεβαιότητα γιατί μίλησα μαζί του χθες βράδυ. Επειδή είναι ένας άνθρωπος πολύ του έξω, ψυχολογικά το μέσα λίγο τον ζορίζει. Είναι όλοι καλά από όσο ξέρω».

Μάλιστα σε προηγούμενη συνέντευξή της, η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε σχολιάσει πως η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη αυτή την περίοδο μιας και έχει κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα.