Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως περνάει την ώρα της στην καραντίνα με τον μικρό Φοίβο

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως περνάει την ώρα της στην καραντίνα με τον μικρό Φοίβο

Η Αλίκη Κατσαβού αποκαλύπτει πως περνάει την ώρα της στην καραντίνα με τον μικρό Φοίβο. Όπως όλοι μας, έτσι και εκείνη παραμένει σπίτι της σύμφωνα με τα νέα μέτρα, που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην υπάρξουν και άλλα κρούσματα κορωνοϊού.

Ένας μήνας πέρασε από το θάνατο του Κώστα Βουτσά και τόσο τα παιδιά του όσο και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού προσπαθούν να γυρίσουν πίσω στην καθημερινότητά τους, όσο γίνεται με την πανδημία που έχει ξεσπάσει.

Εν μέσω καραντίνας η Αλίκη Κατσαβού είναι συνεχώς μέσα στο σπίτι της μαζί με τον μικρό της γιο, Φοίβο, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό της, αλλά και τους υπόλοιπους γύρω της, όπως και είναι το σωστό.

Δείτε τι κάνει η Αλίκη Κατσαβού στην καραντίνα της μαζί με τον μικρό Φοίβο

Η ίδια προσπαθεί να βρει διάφορα πράγματα και παιχνίδια έτσι ώστε να περνάει δημιουργικά το χρόνο του ο μικρός εντός σπιτιού, μιας και βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί πολύ εύκολα να βαρεθεί κλεισμένος όλη την ημέρα σπίτι.

Πριν μερικές ώρες, η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την καθημερινότητάς τους δείχνοντάς μας μερικά από τα πράγματα που κάνουν μέσα στο σπίτι τους.

Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να υιοθετήσει μία σκυλίτσα, η οποία έδωσε νέα πνοή στο σπίτι και ξετρέλανε τον Φοίβο, ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να ασχοληθεί μαζί της, ενώ η μαμά του φροντίζει να του δίνει μόνο θετικά μηνύματα μετά το θάνατο του μπαμπά του.

Αλίκη Κατσαβού σπίτι Φοίβος

Τι είχε δηλώσει λίγες μέρες μετά το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει που είναι ο πατέρας του. Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι».

«Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει» ήταν τα λόγια της.