Ο Άγγελος Μπράτης κάνει απίστευτο throwback

Τον έχετε δει πως ήταν τουλάχιστον 20 χρόνια πριν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Άγγελος Μπράτης κάνει απίστευτο throwback

Ο Άγγελος Μπράτης κάνει απίστευτο throwback και μας γυρνάει πίσω στην δεκαετία του 90 με την μοναδική του εικόνα από το παρελθόν. Ο σχεδιαστής είπε ναι στην νέα δοκιμασία του instagram και μας παρουσίασε τον εαυτό του.

Ο Άγγελος Μπράτης τον οποίο μάθαμε και αγαπήσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, είναι λάτρης των social media και από την στιγμή που όλοι βρισκόμαστε στην καραντίνα, αποφάσισε να πει ναι στην δοκιμασία των ημερών.

Ο Άγγελος Μπράτης κάνει απίστευτο throwback - Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μόνοι σας, ο αγαπητός κριτής του GNTM δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με το πέρασμα του χρόνου, ενώ έχει κρατήσει και το ίδιο αγαπημένο βλέμμα για το οποίο έχει γίνει viral στα social media.

Άγγελος Μπράτης throwback

Άγγελος Μπράτης: Πόσο χρονών είναι;

Το μεσημέρι της Τρίτης ο κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο σχεδιαστής, μίλησε για την πορεία του στον χώρο της μόδας, αλλά και για το ριάλιτι του Star. Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε on air πόσο χρονών είναι και μίλησε για την περίοδο που πέρασε τη γνωστή “κρίση ηλικίας”!

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια:

«Όταν κάνουμε σχέδια ο θεός γελάει. Η βάση μου θέλω να είναι εδώ στην Ελλάδα. Νομίζω έχω φτάσει σε μια ηλικία που θέλω να έχω μια βάση πιο σίγουρη. Νομίζω είναι θέμα ηλικίας. Τώρα που έχω κλείσει τα 40 για τα καλά. Πέρασα το καλοκαίρι τα ωραιότερα γενέθλια που έχω περάσει ποτέ μου. Έκλεισα τα 41 φέτος, πέρυσι που πέρασα τα 40 δεν ήταν τόσο εύκολο, με είχε πάρει από κάτω. Σκέφτηκα ότι θέλω να είμαι πιο πολύ ο εαυτός μου, θέλω να δημιουργώ όσο μπορώ περισσότερο, να μη με σταματάει τίποτα. Τα προσωπικά μου μερικές φορές έρχονται δεύτερα»!

Δείτε το σχετικό βίντεο: