Η μανούλα της Σμαράγδας Καρύδη έχει γενέθλια και της εύχεται με πρωτότυπο τρόπο

Η εικόνα που "έριξε" τα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η μανούλα της Σμαράγδας Καρύδη έχει γενέθλια και της εύχεται με πρωτότυπο τρόπο

Η μανούλα της Σμαράγδας Καρύδη έχει γενέθλια και εκείνη φυσικά της εύχεται με πρωτότυπο τρόπο, μιας και λόγω των δύσκολων ημερών που περνάμε δεν μπορεί να την αγκαλιάσει.

Γενέθλια έχει σήμερα η μητέρα της αγαπημένης ηθοποιού, Τζούλια Αργυροπούλου, όμως δεδομένου των συνθηκών δεν μπορούν να το γιορτάσουν όλοι μαζί και για αυτό η Σμαράγδα Καρύδη θέλησε να της ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Καθημερινά τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται και η ανησυχία όλων γύρω από αυτό το ζήτημα μεγαλώνει για αυτό και μένουν όλοι σπίτι, ώστε να βοηθήσουν στην μείωση του ιού.

Δείτε τι ευχήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη στην μανούλα της που έχει γενέθλια

Η γνωστή ηθοποιός ανήκει στην κατηγορία εκείνων που ξεκίνησαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του «μένουμε σπίτι» να το διαδίδει, με σκοπό την προστασία όλων μας από τον φονικό ιό.

Για αυτόν τον λόγο κάθεται μέσα και εύχεται με ένα χαρακτηριστικό μήνυμα στον λογαριασμό της, «Η μανούλα μου σήμερα έχει γενέθλια και το καλύτερο δώρο που έχω να της κάνω φέτος είναι να μην τη συναντήσω».

Σμαράγδα Καρύδη: Το επικό σχόλιο που έκανε για τον πατέρα της στο Instagram

Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε ένα επικό σχόλιο για τον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη στο Instagram και την ταινία την οποία πρωταγωνιστούσε εκείνος. Ο λόγος για το «Μαντώ Μαυρογένους» που γυρίστηκε το 1971.

Επέτειο είχε χθες η Ελλάδα και τα κανάλια δεν θα μπορούσαν να μην προβάλουν, ταινίες για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Μία από αυτές η «Μαντώ Μαυρογένους», που κυκλοφόρησε το 1971 με πρωταγωνίστρια την Τζένη Καρέζη και στην οποία παίζει και ο Ντίνος Καρύδης.

Η Σμαράγδα Καρύδη που μένει και αυτή σπίτι, κάθισε λοιπόν και είδε τον πατέρα της στην ταινία, όπου ήταν νεαρός. Η ηθοποιός του έχει αδυναμία και δεν δίστασε ενώ την παρακολουθούσε να κάνει ένα κοπλιμέντο στον πατέρα της για την εμφάνιση του. Δείτε και το δυνατό μήνυμα που έστειλε η ηθοποιός στους πλούσιους πριν μερικές ημέρες για την πανδημία και τα λεφτά

O Ντίνος Καρύδης μιλά με την Τζένη Καρέζη και η Σμαράγδα Καρύδη εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά του πατέρα της και μεγάλου ηθοποιού και σχολίασε: «Πες τα ρε ομορφούλη».

Σμαράγδα Καρύδη