ALPHAtv: Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και το «Έρωτας Μετά»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ALPHAtv: Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και το «Έρωτας Μετά»

Πολύ ευχάριστα νέα «έσκασαν» για την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ALPHAtv, στην οποία πρωταγωνιστεί η Βάσω Λασκαράκη και πολλοί ακόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί, «Έρωτας Μετά». Την ανακοίνωση έκανε και η ίδια μέσα από μια ανάρτηση της.

Συγκεκριμένα, η δραματική σειρά πρόκειται να προβληθεί και στον ALPHAtv της Κύπρου. Μάλιστα, θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή, δηλαδή αύριο 29 Μαρτίου. Η αποκάλυψη έγινε και από το λογαριασμό του Instagram του ALPHA Κύπρου.

Από την πλευρά της η Βάσω Λασκαράκη θέλησε να κάνει γνωστό το ευχάριστο γεγονός με μια ανάρτηση στο Instastory της. Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία της ηρωίδας της, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα.

ALPHAtv Βάσω Λασκαράκη «Έρωτας Μετά»

Η ανάρτηση του ALPHAtv Κύπρου για την Βάσω Λασκαράκη και το «Έρωτας Μετά»

Άννα Μακρίδη (Βάσω Λασκαράκη)

«Νοικοκυρά, Δασκάλα τάνγκο

Η σύζυγος του Χρήστου. Ευέξαπτη, ντόμπρα, ευαίσθητη. Έχει έντονα συναισθήματα και ισχυρές αρχές. Ο ρόλος της μητέρας και της συζύγου την κέρδισε από νωρίς και της στέρησε όλες τις επαγγελματικές φιλοδοξίες της.
Η Άννα άφησε τη δουλειά της ως καθηγήτρια τάνγκο για να φροντίσει το σπίτι, τον σύζυγο και την κόρη της Ειρήνη, από 19 χρόνων.
Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε ο γιος τους Νίκος.
Η Άννα είναι πάντα γεμάτη ενέργεια και ζωή, ακόμη κι αν κάθεται σπίτι όλη μέρα. Είναι εξαιρετική μαγείρισσα και πολύ ικανή στις χειροτεχνίες.
Πέρασε τα παιδικά της χρόνια σ’ ένα χωριό. Αυτή η εμπειρία της έδωσε μια επαρχιώτικη ματιά και μια σχέση με τη γη και το νερό.
Η φιλία της με τη Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο ανοίγει έναν καινούργιο κόσμο για την Άννα. Ο Κωνσταντίνος την εμπνέει και η Ηλέκτρα της δίνει νέα κίνητρα. Μετά από πολλά χρόνια, η Άννα ξαναρχίζει το τάνγκο και διδάσκει μια ομάδα, την οποία συγκέντρωσε η Ηλέκτρα, στην οποία ανήκει και ο Κωνσταντίνος.
Η Άννα αισθάνεται ότι γίνεται ξανά το επίκεντρο της προσοχής και της εκτίμησης των άλλων και μέσα απ’ τα μάτια του Κωνσταντίνου βλέπει τον καλύτερο εαυτό της.
Η Ηλέκτρα γίνεται μια φίλη που την εμπνέει. Της παρέχει πρόσβαση σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, και ταυτόχρονα τρέφεται από την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό της.

erwtasmeta Πρεμιέρα Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21:15 και καθημερινά στις 22:00 στον alphacyprus»

Να σημειώσουμε πως έχουμε και σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το μεγάλο φινάλε της σειράς «Έρωτας Μετά». Σύμφωνα λοιπόν με όσα... μαρτύρησαν ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και η ομάδα του (Μαρία Βρεττού, Αθηνά Γερολύμπου και Μάνος Παπαϊωάννου) η εξέλιξη της σειράς θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή από ότι περιμέναμε,