Ο Γιώργος Μαυρίδης σου εξηγεί πώς μπορείς να βοηθήσεις τα αδέσποτα εν μέσω καραντίνας

Έχει όλες τις αναλυτικές οδηγίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γιώργος Μαυρίδης σου εξηγεί πώς μπορείς να βοηθήσεις τα αδέσποτα εν μέσω καραντίνας

Ο Γιώργος Μαυρίδης θέλησε με τη σειρά του να στείλει ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο που θέλει να βοηθήσει και έτσι μέσα από τη συνέντευξή του στο Dot, εξήγησε πως μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ τα αδέσποτα εν μέσω καραντίνας.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή Dot, για ένα από τα αγαπημένα του θέματα, το οποίο δεν είναι άλλο από τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει δείξει πάρα πολλές φορές πως είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος πάνω σε αυτό το θέμα, μιας και έχει σώσει και ο ίδιος αδέσποτα τα οποία έχει κρατήσει στο σπίτι του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η «Παλόμα», το κακοποιημένο σκυλάκι που είχε βρει ο παρουσιαστής στην Ξάνθη και το είχε πάρει μαζί του στο σπίτι του.

Έτσι θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους να βοηθήσουν τα αδέσποτα, ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από την παρουσία του στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, θέλησε να δώσει οδηγίες για το πώς μπορεί κανείς να βοηθήσει ενώ ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μαυρίδης δήλωσε για την βοήθεια στα αδέσποτα

«Σίγουρα υπάρχουν ασυνείδητοι οι οποίοι μάλλον βρήκαν την ευκαιρία να αφήσουν τα σκυλιά και τα γατιά τους. Νομίζω ότι υπάρχει μια προδιάθεση σε αυτούς που το κάνουν και δεν είναι πραγματικά από φόβο οπότε βρήκαν μια δικαιολογία μέσα σε αυτή την κατάσταση.

Αυτό που παρατήρησα βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά μου το βράδυ είναι κάποια σκυλιά, ακόμα και γάτα είδα, να μας ακολουθούν. Έπαθα σοκ! Νομίζω πως και αυτά έπαθαν ένα ηλεκτροσόκ τα ζωάκια! Δηλαδή βλέπουν ξαφνικά έναν άνθρωπο να περπατά δίπλα τους».

Αναλυτικές οδηγίες για τη βοήθεια στα αδέσποτα είχε δώσει πριν από λίγες μέρες και ο Νίκος Χαρδαλιάς στις καθιερωμένες δηλώσεις του.