Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για το γάμο της - «Ήταν εφιάλτης»

Η απίστευτη ιστορία της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Πηγής Δεβετζή για το γάμο της - «Ήταν εφιάλτης»

Η Πηγή Δεβετζή για μία ακόμη φορά δε δίστασε και παραχώρησε μία τρομερή συνέντευξη, μέσα από την οποία τόλμησε να κάνει μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον γάμο της και το πώς αυτός τελείωσε, αποκαλύπτοντας πως ήταν ένας σκέτος εφιάλτης.

Η Ολυμπιονίκης έχει αναφερθεί πολλές φορές στο γάμο της, ο οποίος τελείωσε άδοξα, αφήνοντάς της ανεξίτηλα σημάδια.

Όπως περιγράφει η ίδια πρόκειται για μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στη ζωή της, μιας και ο πρώην σύζυγός της την εκμεταλλεύτηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Η επιλογή του συγκεκριμένου ανθρώπου. Κάποιος όταν χωρίζει σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Πήρα πολύ δύσκολα το διαζύγιο, εγώ το πλήρωσα.

Ανακατεύομαι όταν το σκέφτομαι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου! Δυστυχώς ήμασταν και συνεργάτες, δηλαδή αυτός ήταν... Δεν είχα καλή τύχη σε αυτό το πράγμα, γι' αυτό ανακατεύομαι όταν μιλάω γι' αυτό. Ό,τι κατάφερα το κατάφερα μόνη μου, με τη βοήθεια του προπονητή μου και μόνο. Έλεος δηλαδή! Κατά κάποιο τρόπο με εκμεταλλεύτηκε. Δεν υπάρχει λόγος να τα πω».

Όσο για το ποια είναι η κατάσταση της αυτή τη στιγμή, η Ολυμπιονίκης σχολίασε: «Χωρίς σχέση είμαι τρία χρόνια. Πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν... Αν δεν τους κάτσεις, δε συνεχίζουν. Όχι ρε φίλε δεν στο δίνω. Και αν δεν τους κάτσεις θα πάνε στην άλλη, στην άλλη... Υπάρχουν πολλές επιλογές οι γυναίκες δεν είναι δύσκολες. Εγώ ρε φίλε είμαι δύσκολη. Τέλος», δήλωσε, προσθέτοντας: «Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις που μου το έχει παίξει ψωνισμένος ο άλλος. Σε μένα. Ότι είμαι κάποιος και με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Όποιος δεν κάνει τρώει άκυρο με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν θα χαλάω φαιά ουσία χωρίς λόγο...».

Όσο για το αν την φλερτάρουν μέσα από τα social media, λέει: «Με φλερτάρουν φουλ αλλά. είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Δεν απαντάω».

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Πηγή Δεβετζή είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι της. Σας έχουμε εδώ όλα όσα έγιναν!