Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Με δική του εκπομπή ηθοποιός του Καφέ της Χαράς

Δεν πάει το μυαλό σας ποιος είναι

Με δική του εκπομπή ηθοποιός του Καφέ της Χαράς
News 28.03.2020 15:29
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Την δική του εκπομπή παρουσιάζει αγαπημένος ηθοποιός που παρακολουθούμε και στον τρίτο κύκλο της σειράς «Καφές της Χαράς». Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, ωστόσο στην παρουσίασης της βρίσκεται ήδη για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ο λόγος για τον Διονυσάκη, ή όπως είναι το πραγματικό του όνομα Δημήτρη Μαχαίρα. Ο ηθοποιός έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες στον ρόλο που τον αγαπήσαμε και θα λέγαμε πως έχει παραμείνει ο ίδιος. Μιας και είναι από τους μόνους πρωταγωνιστές που στο πρόσωπο δεν έχει αλλάξει πολύ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός, Δημήτρης Μαχαίρας έκανε γνωστό πως εδώ και περίπου πέντε χρόνια εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με την παρουσίαση, μιας και έχει την δική του εκπομπή που είναι για παιδιά.

Καφέ της Χαράς Διονυσάκης

Αυτή είναι η εκπομπή που παρουσιάζει

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μαχαίρας, παρουσιάζει μαζί με άλλα πρόσωπα, εβδομαδιαία παιδική εκπομπή με δραματοποιημένα σκετσάκια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία και θέματα όπως καταγράφονται στο αναλυτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στο ΡΙΚ.

Αναλυτικά στην παρουσίαση βρίσκονται οι: Μαρλέν Σαΐτη, Δημήτρης Μαχαίρας, Έλενα Χατζηαυξέντη, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Χρυστάλλα Σκόρδου. Παραγωγή - Σκηνοθεσία: Λία Κάσιου

Να πούμε πως το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να έχει «παγώσει» τα γυρίσματα του λόγω κορωνοϊόυ, ωστόσο ο... Περίανδρος Πώποτας μίλησε για την τηλεθέαση που σημειώνει η σειρά ή οποία όπως έχουμε δει έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Εκεί που αρχικά σημείωνε 30%, ξαφνικά είδε μια μεγάλη πτώση πέφτοντας μάλιστα, κάτω και από το 20%. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε ο αγαπημένος Χάρης Ρώμας στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κλάμα με τα tweets του Καφέ της Χαράς - "Από τηλεόραση κονσέρβα, από φαγητό κονσέρβα"

Δείτε τον "Φατσέα" από το Καφέ της Χαράς να ποζάρει με τον γιο του - Η επική ατάκα της "Σταυρούλας"

Share