Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε - «Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο»

Έχασε σύζυγο και πεθερό από κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συγκλόνισε - «Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο»

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης η 60χρονη Άννα από την Δαμασκηνιά η οποία έχασε τον σύζυγο της και τον πεθερό της από τον φονικό ιό κορωνοϊό, ενώ νόσησε και η ίδια. «Ήμουν 22 μέρες στο νοσοκομείο», είπε μεταξύ άλλων.

Η 60χρονη, πρόσθετε πως «ήταν πάρα πολλές οι μέρες και πέρασαν στο κρεβάτι με αγωνία, με υπομονή, περιμένοντας να γίνω καλά και εγώ και ο άντρας μου. Αλλά δυστυχώς εγώ βγήκα νικήτρια, ο άντρας μου όχι» και συγκίνησε το πλατό.

«Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο μέχρι την Κυριακή ώσπου τον διασωλήνωσαν και τον πήγαν στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Εγώ έμεινα μόνη μετά στο δωμάτιο του νοσοκομείου μετρώντας τις ώρες, παρακαλώντας, προσεύχοντας να γίνει καλά ο άνδρας μου αλλά δυστυχώς την Πέμπτη μας ανακοίνωσαν ότι δεν άντεξε και πέθανε. Ήταν ότι πιο σκληρό θα μπορούσε να μου συμβεί» αποκάλυψε η 60χρονη από την Δαμασκηνιά, ενώ συνέχισε λέγοντας πως, πριν από 42 ακριβώς μέρες, έχασε και τον γιο της σε ηλικία 41 ετών.

Τατιάνα Στεφανίδου κορωνοϊός

«Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ»

«Αυτή τη στιγμή έχω πάρει εξιτήριο, είμαι υγιής, έχω έρθει στο σπίτι μου στο Άργος και πρέπει να μείνω σε απομόνωση άλλες 15 μέρες», δήλωσε μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ.

Η 60χρονη «λύγισε» όμως όταν μίλησε για τον σύζυγο της ο οποίος «έφυγε» νικημένος από τον κορωνοϊό «Αυτό που έχω χάσει, είναι ο σύντροφος μου, είναι ο άνθρωπος μου. Για αυτό θέλω να στείλω ένα μήνυμα… Μη βγαίνετε έξω! Σας παρακαλώ! Μείνετε μέσα να μη θρηνήσετε και εσείς άτομα όπως θρηνώ εγώ».

Να πούμε πως συγκινημένη από τα λόγια της ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς σε καραντίνα βρίσκεται ο γιος της, ο Νικόλας Ευαγγελάτος. Τι συνέβη με τον γιο της Τατιάνας Στεφανίδου ωστόσο ακριβώς και γιατί αναγκάστηκε να κλειστεί μέσα; Τι είπε η ίδια η παρουσιάστρια για την κατάστασή του;