Full in love ο Πάνος Μουζουράκης - Μας δείχνει πρώτη φορά την σύντροφό του

"Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love ο Πάνος Μουζουράκης - Μας δείχνει πρώτη φορά την σύντροφό του

Ο Πάνος Μουζουράκης εν μέσω καραντίνας είναι full in love και δε διστάζει να το δείξει! Ο αγαπημένος τραγουδιστής μένει στο σπίτι του και δημοσιεύει για πρώτη φορά φωτογραφία με την σύντροφό του, περιγράφοντας πώς περνάνε το χρόνο τους!

Ο τραγουδιστής σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο φαίνεται πως η καραντίνα τον έκανε να ανοιχτεί λίγο περισσότερο και να μοιραστεί ένα υπέροχο στιγμιότυπο μέσα από το σπίτι του με την αγαπημένη του.

Η Τζίνα Βαρελά φωτογράφισε τον Πάνο Μουζουράκη να κάνει τα "μαγικά" του μέσα στο σπίτι και στην άκρη του πλάνου φαίνεται λίγο και εκείνη.

Ο τραγουδιστής ανέβασε τις φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«#ΜένουμεΣπίτι και μέχρι και μαγικά κάνουμε… Τρέμε Κόπερφιλντ! @ginavarelaland»

Πριν από λίγο καιρό μια καλή του φίλη, η Μαρίζα Ρίζου είχε μιλήσει για τον Πάνο Μουζουράκη λέγοντας:

«Μου έχει προταθεί τρεις φορές να είμαι κριτής σε talent show, αλλά θεώρησα ότι δεν βρίσκομαι ούτε στο ελάχιστο σε μία θέση ακόμα που να έχω την εμπειρία και τα χρόνια ώστε να μπορώ να κρίνω.

Εγώ, αν με έβλεπα πριν τρία χρόνια να είμαι κριτής σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα έλεγα “η κοπελίτσα ποια είναι;”. Ο Πάνος Μουζουράκης είναι φίλος μου, αδερφός μου, παρέα μου στη ζωή. Ίσως είμαι από τις ελάχιστες γυναίκες που δεν έχει φλερτάρει ποτέ. Ξέρω τα πάντα για εκείνον.

Ποτέ δεν τον έχω δει ερωτικά, είναι δυνατόν; Είναι αδερφός μου, είναι σχεδόν περίεργο, ανώμαλο… Γιατί να τα βγάλω όλα μπροστά του; Είσαι με τα καλά σου; Δηλαδή, εσύ στους φίλους σου πας και ξεγυμνώνεσαι;»