Ο Μίλτος Καμπουρίδης αποκαλύπτει: «Εγώ κόλλησα τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

Τι σχολίασε για την κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μίλτος Καμπουρίδης αποκαλύπτει: «Εγώ κόλλησα τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα

O Μίλτος Καμπουρίδης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Μαζί σου» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εδώ και καιρό έχει την υποψία πως ήταν εκείνος που κόλλησε τον κορωνοϊό στον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε ακόμα στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον τρόπο με τον οποίο κόλλησε ο ίδιος τον κορωνοϊό ενώ αναφέρθηκε και στην παρούσα κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα θέλησε να εξηγήσει πώς αντιμετώπισε την ασθένεια όσες μέρες έμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μάλλον κόλλησα τον ιό στον Λονδίνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήρθαν την καθαρά Δευτέρα. Μετά το οικογενειακό ταξίδι που κάναμε ήρθαν τα πρώτα δέκατα. Για 14 μέρες είχα κάθε πρωί 37 πυρετό και το βράδυ ανέβαινε μέχρι 39, σε συνδυασμό με πονοκέφαλο, πόνο πίσω από τα μάτια, αδυναμία, βήχα και χάσιμο της όρεξης για φαγητό. Από τις 14 μέρες που είχε πυρετό, τις 10 ανέβαινε ψηλά…» , είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Το πέρασα όλο στο σπίτι γιατί δεν είχα προβλήματα αναπνοής, δύσπνοια και οτιδήποτε άλλο… Τα δύο μικρά παιδιά μας κόλλησαν, η σύζυγός μου και η μεγάλη μας κόρη δεν κόλλησαν. Δεν ισχύει ότι όλοι κολλάνε… Έκανα δύο τεστ και το πρώτο βγήκε αρνητικό. Το δεύτερο ήταν θετικό. Όταν έμαθα τι έχω ανακουφίστηκα γιατί πολλές μέρες δεν ήξερα τι είχα…» .

Ο ίδιος, μάλιστα, αποκάλυψε: «Τον Σάκη και την Χριστίνα νομίζω ότι τους κόλλησα εγώ, δυστυχώς. Τους είδα μετά το ταξίδι…» , ενώ επεσήμανε: «Πλέον δεν έχω συμπτώματα εδώ και 11 μέρες. Έκανα το τεστ και είμαι αρνητικός. Νιώθω πάρα πολύ καλά. Το ίδιος και τα παιδιά μου και ο Σάκης με την Χριστίνα και ο άλλος ο φίλος μου που τον κόλλησα…» .

Μπορεί ο επιχειρηματίας να θεωρεί ότι κόλλησε τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, οι δύο τους ωστόσο έκαναν ξανά το τεστ για τον κορωνοϊό και κοινοποίησαν τα αποτελέσματα!