Κάνουν ηλεκτρονικό εκφοβισμό στην κόρη του συντρόφου της Ευαγγελίας Μουμούρη - Η δημόσια έκκληση

Η αποκάλυψη με μια ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνουν ηλεκτρονικό εκφοβισμό στην κόρη του συντρόφου της Ευαγγελίας Μουμούρη - Η δημόσια έκκληση

Σόκαρε με την αποκάλυψη της η ηθοποιός, Ευαγγελία Μουμούρη. Όπως έκανε γνωστό με μια ανάρτηση της άγνωστος στο Instagram κάνει ηλεκτρονικό εκφοβισμό στην κόρη του συντρόφου της. Για το λόγο αυτό έκανε δημόσια έκκληση έτσι ώστε να σβηστεί ο λογαριασμό του.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός που παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» έκανε γνωστό πως η κόρη του συντρόφου της, Αλέξανδρου Μαμμόπουλου έχει έπεσε θύμα εκφοβισμού στο διαδίκτυο και ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών της φίλων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευαγγελία Μουμούρη δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία είναι screenshot από το λογαριασμό του αγνώστου άνδρα και έκανε έκκληση να κάνουν αναφορά στην σελίδα του με σκοπό να διαγραφεί από την διαδικτυακή πλατφόρμα.

«Παρακαλώ κάντε αναφορά. Κάνει ηλεκτρονικό εκφοβισμό στην κόρη μας», έγραψε πάνω στην ανάρτηση της η ηθοποιός.

Ευαγγελία Μουμούρη instagram

Ποια είναι η Ευαγγελία Μουμούρη;

Η Ευαγγελία Μουμούρη, σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και με υποτροφία παρακολούθησε μαθήματα Κοινωνιολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμια της COIMBRA στην Πορτογαλία. Είναι αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1995). Σπούδασε χορό στις σχολές της Ντιάνας Θεοδωρίδου-Καζή, της Μαρίας Αγγελοπούλου και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού με τη Λουκία Φρατσέα.

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις και θεωρείται μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Αυτή την περίοδο την βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες και πριν λίγες ημέρες έδωσε spoiler «φωτιά».