Έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από συμπτώματα που είχε

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά από συμπτώματα που είχε

Συμπτώματα κορωνοϊού αποκάλυψε πως είχε η παίκτρια του «My style rocks» Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έκανε το τεστ για τον ιό. Για την κατάσταση της υγείας της ενημέρωσε συνεχώς τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που πραγματοποιούσε.

Αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε την αποκάλυψη των συμπτωμάτων της το βράδυ της Παρασκευής, λέγοντας πως έχει ενημερώσει τον προσωπικό της γιατρό και πως θα πήγαινε κατευθείαν να κάνει το τεστ για να δει τι συμβαίνει.

«Δυστυχώς από χθες έχω βήχα και δέκατα, στα οποία δεν έδωσα σημασία, αλλά ολοένα και γίνονται εντονότερα. Περιμένω να ξημερώσει. Έχω μιλήσει με τον προσωπικό μου γιατρό και αύριο πρωί πρωί με την αυγούλα θα πάω να κάνω το τεστ του κορωνοϊού. Παιδιά στείλτε μου θετική ενέργεια και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Με αγάπη η Ευρυδίκη της καρδιάς σας», έγραψε αρχικά.

Λίγες ώρες αργότερα και αφού έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, η παίκτρια του «My style rocks» ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι :«Το τεστ έγινε. Βρίσκομαι μόνη μου σε απομόνωση μέχρι αύριο που θα δοθούν τα αποτελέσματα. Εύχομαι να βγει αρνητικό. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας όλους. Να προσέχετε!».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου My style rocks

Τι έδειξε όμως το αποτέλεσμα;

Χθες το βράδυ έμαθε από τους υπεύθυνους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της. όπως αποκάλυψε το τεστ για τον κορωνοϊό βγήκε αρνητικό και κάπως έτσι... έχασε 300€ αλλά κέρδισε χαρά.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης και το ενδιαφέρον σας παιδιά. Με έχετε κατασυγκινήσεις. Το τεστ βγήκε αρνητικό. Χάσαμε 300 ευρώ για το τεστ, κερδίσαμε χαρά όμως, μιας και ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Χαλάλι!!! Μια απλή εποχιακή ίωση περνώ τελικά. Προσέχετε τους εαυτούς σας. Θα επανέλθω asap...», έγραψε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κορωνοϊός

Να πούμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι λάτρης του Instagram και δημοσίευσε φωτογραφία της πριν κάνει τις πλαστικές που αποδεικνύει τον παλιό της εαυτό και μπορούμε να πούμε πως πριν ήταν ακόμη πιο ωραία απ' ότι τώρα!