Όλο πρασινάδα κοιτάει η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου

Θα πάθεις πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο πρασινάδα κοιτάει η θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού της Αθηνάς Οικονομάκου

Θυμίσει καλοκαίρι η θέα που έχει από το μπαλκόνι της η Αθηνά Οικονομάκου. Συγκεκριμένα, η μια μπαλκονόπορτα του σπιτιού της κοιτάει σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η ηθοποιός απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο που έχει πλέον με την οικογένεια της.

Ειδικά τώρα που βγήκε η απαγόρευση κυκλοφορίας, όχι μόνο η Αθηνά Οικονομάκου, όλοι μας, έχουμε περισσότερο χρόνο για να περάσουμε στο σπίτι μας, με τον εαυτό μας, αλλά και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Το ίδιο κάνει, όπως φαίνεται, και η ηθοποιός.

Δεν σταματάει τα παιχνίδια με τον γιό της Μάξιμο, ενώ περνάει πολύ αρκετό ποιοτικό χρόνο και με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο. Εκτός όμως από παιχνίδια, μπαίνει και στην κουζίνα της και μεγαλουργεί, με μία συνταγή τόσο δυνατή που τους "τρέλανε" όλους. Μαγείρεψε την πιο λαχταριστή μακαρονάδα που είναι τέλεια για όλους τους vegeterian ή αυτούς που νηστεύουν το κρέας.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω αναρτήσεων που κάνει, από διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της στο σπίτι της.

Αυτή είναι η θέα από το μπαλκόνι της

Πριν από λίγες ώρες η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το απίστευτο σαλόνι της που μας θύμισε καλοκαίρι. Και αυτό όχι μόνο λόγω των χρωμάτων, καθώς επικρατεί το μπεζ το λευκό, αλλά και της άμμου.
Αλλά και γατί μας έδειξε την θέα που έχει από το μπαλκόνι της. Η ηθοποιός της σειράς «Έλα στη θέση μου» με το που κάνει στην άκρη τις κουρτίνες της, βλέπει ένα καταπράσινο τοπίο από όμορφα φυτά.
Αθηνά Οικονομάκου σπίτι