Θα "λιώσετε" μόλις δείτε τον σύζυγο της Κατερίνας Στικούδη αγκαλιά με τη μητέρα της

Η κοινή φωτογραφία τους που έριξε το Instagram!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα

Είναι σίγουρο πως μόλις δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο και τη μητέρα, θα "λιώσετε" μιας και οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά και είναι ό, τι πιο γλυκό είδαμε να κυκλοφορεί στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες ο σύζυγος της Κατερίνας Στικούδη είχε την ονομαστική του γιορτή, και έτσι η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο όμορφο τρόπο.

Έτσι ανέβασε μία φωτογραφία λίγο πιο παλιά, με τη μητέρα της και τον αγαπημένο της, Βαγγέλη Σερίφη και του ευχήθηκε με ένα εξαιρετικά γλυκό μήνυμα στο Instagram.

«Βρήκα μια παλιά φωτογραφία .. με τόσο ωραία χαμόγελα και πολύ αγάπη ! Η μανούλα μου κι ο άντρας μου ... τι ωραίο πράγμα να αγαπάει ο άνθρωπος σου την οικογένεια σου.. Χρόνια πολλά Βαγγελακο μου .. να είσαι γέρος και δημιουργικός» έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο και το My Style Rocks γράφοντας:

Η Κατερίνα Στικούδη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει προσωρινά την αγαπημένη της εκπομπή και να στείλει το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

«Σήμερα θα προβληθούν τα τελευταία 2 επεισόδια του grmystylerocks που γυρίστηκαν περίπου πριν από μια βδομάδα! Θέλω να πιστεύω ότι όλο αυτό που ζούμε κάποια στιγμή θα τελειώσει ! Μέχρι τότε να είστε προσεκτικοί και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του skaitv.gr ! Σήμερα στις 10:00 το βραδινό μας Gala!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σίριαλ «Φτερωτός θεός» με πρωταγωνιστή τον Τζαν Γιαμάν είχε διακοπεί από τον Σκάι στις αρχές της φετινής χρονιάς προκειμένου να ξεκινήσει το «My Style Rocks». Τώρα θα συμβεί το αντίθετο.