Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε 47χρονος ηθοποιός

Απέραντη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο - Πέθανε 47χρονος ηθοποιός

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως ένας γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του σε ηλικία 47 ετών, από φυσικά αίτια.

Πρόκειται για έναν αγαπημένο ηθοποιό που μεσουρανούσε στις ταινίες του Hollywood ιδιαίτερα τη δεκαετία του '90 και το '00. Ο αδερφός του εντόπισε το πτώμα του στο σπίτι του ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για θάνατο από φυσικά αίτια.

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Matthew Faber. Ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής για τρεις ημέρες κάτι που ανησύχησε την οικογένειά του. Την πόρτα στο μοιραίο διαμέρισμα, που έμενε στην Καλιφόρνια, άνοιξε ο αδερφός του και εκεί τον βρήκε νεκρό, το πρωί της Κυριακής.

Ο Matthew Faber έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Welcome to the Dollhouse», «Palindromes», «Γεννημένοι Δολοφόνοι», «Καλπάζοντας με τον Διάβολο» και σε πολλές άλλες.

Ακόμα μία δυσάρεστη είδηση στο καλλιτεχνικό χώρο, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ντράμερ γνωστού συγκροτήματος.

πέθανε ηθοποιός

Πέρα από τον Matthew Faber, νεκρός βρέθηκε σήμερα και ο συνθέτης Κριστόφ Πεντρέτσκι

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο, με την είδηση πως πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο γνωστός συνθέτης Κριστόφ Πεντερέτσκι, που συνδύασε το όνομά του στο χώρο της μουσικής με την πρωτοπορία.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή το υπουργείο πολιτισμού της Πολωνίας.

«Ύστερα από μακρά και σοβαρή ασθένεια, ο Κριστόφ Πεντερέτσκι –ένας από τους μεγαλύτερους Πολωνούς μουσικούς, μια παγκόσμια αυθεντία στον χώρο της κλασικής μουσικής, πέθανε», ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας μετά από τις σχετικές πληροφορίες από την ένωση Λούντβιχ βαν Μπετόβεν της Κρακοβίας, την οποία ίδρυσε η σύζυγός του Ελζμπιέτα.