Έκανε ξανά το τεστ για τον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Τι έδειξε το αποτέλεσμα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε ξανά το τεστ για τον κορωνοϊό ο Θοδωρής Φέρρης

Ο Θοδωρής Φέρρης είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό θετικός στον κορωνοϊό, και έτσι σήμερα μετά από 14 μέρες έκανε ξανά το τεστ προκειμένου να διαπιστώσει εάν πάσχει ακόμα από τον επικίνδυνο ιό που "σαρώνει" καθημερινά τη χώρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Το τεστ για τον κορωνοϊό έκανε ξανά και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι κοινοποίησαν τα αποτελέσματα.

Έτσι έγραψε:

«Φίλοι μου, μόλις ενημερώθηκα μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι βρέθηκα και εγώ θετικός στον κορονοϊό. Προς το παρόν αισθάνομαι καλά έχοντας μόνο κάποια ήπια συμπτώματα. Θεωρώ χρέος μου να το μοιραστώ δημόσια προς ενημέρωση και προστασία των φίλων που έχω συναναστραφεί τελευταία, κυρίως όμως ως μία ακόμα ειδοποίηση/παρότρυνση, όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε» είχε γράψει ο Θοδωρής Φέρρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Θοδωρής Φέρρης κορωνοϊός

Πριν από λίγες μέρες, ο Θοδωρής Φέρρης είχε μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του

«Είμαι αισίως στη 12η μέρα σήμερα, 12η μέρα καραντίνας από την ημέρα που διαγνώστηκα και είναι η πρώτη μέρα που κοιτάζω και σκέφτομαι πιο θετικά. Είμαι καλά, δεν έχω συμπτώματα καθόλου. Πρώτα ο Θεός, θέλω να πιστεύω, είμαι προς το τέλος. Αυτό θέλω να πιστεύω. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό».

«Οι γιατροί μού έχουν πει πως στις 14 μέρες αυστηρής καραντίνας θα πρέπει να ξαναπάω να με δουν, να κάνω ξανά το τεστ και ευελπιστώ να βγει αρνητικό για να μου φύγει και εμένα το άγχος. Ήταν μια ήπια κατάσταση γενικά. Τις πρώτες μέρες είχα πυρετό και κάποιους πόνους στα κόκαλα, όμως, σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν μια ήπια μορφή. Νιώθω τυχερός για αυτό. Όπως καταλαβαίνετε, ζω με ένα άγχος κάθε μέρα μήπως παρουσιάσω κάτι άλλο. Μήπως τελείωσε, μήπως δεν τελείωσε» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Λίγο πριν κλείσει τη σύνδεσή του είπε: «Προσέχουμε σαν τα μάτια μας τις ευπαθείς ομάδες, όπως και εγώ προσέχω πάρα πολύ τη μητέρα μου».