MasterChef: Τα "έχασε" η Μαρία με την ατάκα του Πάνου Ιωαννίδη

Έφερε αμηχανία στο πλατό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Τα

Ο Πάνος Ιωαννίδης θέλησε να φέρει λίγη αμηχανία στο πλατό στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, και έτσι είπε μία ατάκα στη Μαρία για τον Δημήτρη που έκανε την παίκτρια να τα "χάσει" και να μην ξέρει τι να απαντήσει στον γνωστό σεφ.

Το σημερινό MasterClass έκρυβε πολλές εκπλήξεις και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν αυτός που έβαλε κανονική "φωτιά" στην κουζίνα, τόσο με τις ατάκες του όσο και με το πιάτο που ετοίμασε.

Συγκεκριμένα, ο σεφ σήκωσε τον Δημήτρη να μαγειρέψει μαζί του και φυσικά το θέμα της συζήτησης πήγε αμέσως στη σχέση του με τη Μαρία, το οποίο είναι άλλωστε και το κεντρικό θέμα συζήτησης στο σπίτι.

Έτσι κάποια στιγμή, η Μαρία γύρισε και είπε στον Πάνο Ιωαννίδη «Σεφ, μην του δίνεις πράγματα, άστον να τρέξει λίγο» με τον κριτή του Masterchef να απαντά «Τον τρέχεις εσύ δε χρειάζεται να τον τρέχω κι εγώ».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα έγιναν:

Μία ατάκα για τη Μαρία και τον Δημήτρη είχε πετάξει και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ρίχνει μερικά "καυτά" υπονοούμενα στη Μαρία και τον Δημήτρη, για το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν οι παίκτες στο χώρο όπου θα λάμβανε χώρα η ομαδική δοκιμασία, ο σεφ θέλησε να πειράξει τους παίκτες του.

Έτσι είπε πως αρχηγοί είναι η Μαριάννα και ο Σταύρος, αφού η Μαρία και ο Δημήτρης δεν ήθελαν με τίποτα να είναι αντίπαλοι αρχηγοί, για λόγο που μόνο εκείνοι ξέρους, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως πίσω τους υπήρχε ένα εκκλησάκι.

Η Μαρία στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει σχολιάζοντας πως ο Δημήτρης είναι στην ομάδα του, και θα πρέπει να προσέξει μην τον ξελογιάσει!

Θυμίζουμε ωστόσο πως σήμερα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μερικές βαριές δηλώσεις για τη σχέση που χρέωσαν δημοσιεύματα!