Η ατάκα που "έκαψε" τον Σάκη Τανιμανίδη - «Έγινε κοντσίτα»

Ποιος γνωστός Έλληνας το είπε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ατάκα που

Μία ατάκα που ειπώθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη ήρθε να "κάψει" τον παρουσιαστή για μία εμφάνιση που έκανε! Ένας γνωστός Έλληνας τον χαρακτήρισε "κοντσίτα" γιατί φόρεσε τα ρούχα της Χριστίνας Μπόμπα.

Πριν από λίγες μέρες, προκειμένου να περάσει η ώρα στην καραντίνα, ο Σάκης Τανιμανίδης φόρεσε τα ρούχα της Χριστίνας Μπόμπα και τράβηξαν μαζί ένα χιουμοριστική βίντεο στο Instagram.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος στάθηκε στην κίνηση αυτή του παρουσιαστή και θέλησε να την σχολιάσει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε ένα σχετικό ποστ στο Facebook και έγραψε: «Και μέσα σε όλα, ο Σάκης εκτός από κορωνοϊό έπαθε και Κοντσίτα».

Μιας και είπαμε για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα, δείτε τι έδειξε το νέο τεστ που έκανα για τον κορωνοϊό.

τανιμανίδης μπόμπα

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είχε σχολιάσει και την Ελεονώρα Ζουγανέλη πριν από λίγο καιρό με τον Γιάννη Ζουγανέλη να του απαντά

Όπως υπογράμμισε λυπάται πολύ για αυτό ενώ χαρακτήρισε "γελοίο" το σχόλιο του Γιαννόπουλου. Ο Ζουγανέλης και η κόρη του διατηρούν μια όμορφη σχέση. Έτσι λογικό ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης να μην πάρει και τόσο καλά το σχόλιο του Γιαννόπουλου και να απαντήσει πάνω σε αυτό τα εξής:

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τον Ποσειδώνα, τον ξέρω χρόνια, είναι γελοίο αυτό που είπε, γελοιοδέστατο στον υπέρτατο βαθμό. Τον ανέραστο τον καταλαβαίνει ο ανέραστος. Όσοι ισορροπούν με τον κακό λόγο, έχουν έντονο το στοιχείο της εμπάθειας.

Η κόρη μου είναι υπερεκτιμημένη και το είπε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Χα! Ας γελάσω! Αν είναι δυνατόν! Το τίποτα! Αυτοί ζουν γιατί παίζουν τα τραγούδια μας κι ασχολούνται με μας. Να σεβαστούν περισσότερο γιατί υπάρχει κι άλλος δρόμος για να τους αντιμετωπίσεις”.