Απίστευτη η κουζίνα της Σίσσυς Χρηστίδου - Λευκά και μαύρα τα ντουλάπια

Θα πάθετε πλάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτη η κουζίνα της Σίσσυς Χρηστίδου - Λευκά και μαύρα τα ντουλάπια

Το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου γενικά είναι απίστευτο στην διακόσμηση όλων των χώρων του εσωτερικού του. Ωστόσο, και η κουζίνα δεν πάει πίσω, μιας και είναι με λευκά και μαύρα ντουλάπα και γενικά στον χώρο κυριαρχούν οι όχι και τόσο φωτεινοί τόνοι.

Η παρουσιάστρια του OPENtv μετά το χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια είχε κάνει ανακαίνιση σε κάποιους από τους χώρους του σπιτιού. Η ίδια θέλησε να δώσει την δική της προσωπική πινελιά, μιας και το σπίτι της είναι ο χώρος που χαλαρώνει όταν θέλει να ξεκουραστεί από τις καθημερινές επαγγελματικές και μη υποχρεώσεις.

Ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό να πούμε πως η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα» είναι μερικές από τις οποίες συνεχίζονται να προβάλλονται κανονικά στην τηλεόραση, λαμβάνοντας ωστόσο όλα τα μέτρα ασφάλειας για την υγεία τους, λόγω κορωνοϊού.

Όταν επιστρέφει στο σπίτι της, απολαμβάνει τα παιχνίδια με τους δυο της γιους, οι οποίοι είναι οι μεγάλες της αδυναμίες. Με τους διαδικτυακούς της φίλους έχει μοιραστεί πολλές στιγμές τους από την καθημερινότητα τους, όπως και από τον... πανικό που κάνουν.

Αυτή είναι η απίστευτη κουζίνα της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της, στην οποία από πίσω φαινόταν η απίστευτη κουζίνα της. Τα χρώματα που επικρατούν είναι κυρίως το λευκό και το μαύρο στα ντουλάπια της, όπως και γενικά στην διακόσμηση.

Να πούμε πως αυτή την φωτογραφία η παρουσιάστρια δημοσίευσε καθώς έκανε live πιτζάμα party. «Ο κύβος ερρίφθη! Το βράδυ σας περιμένω στο live μας στις 21:00 ντυμένους με το θέμα που διαλέξατε... Πιτζάμα πάρτυ!
*Βρε πάρτυ να ναι, κ ας είναι και πιτζάμα!», έγραψε στην λεζάντα της.