Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της κόρης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Νοσηλεύεται εδώ και τέσσερις ημέρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ραγίζει καρδιές η φωτογραφία της κόρης της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες, η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της μικρής Μελίτας, μέσα από το δωμάτιο η οποία ραγίζει καρδιές.

Η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγος της, τις τελευταίες ημέρες περνάει δύσκολες στιγμές μιας και η κορούλα της, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί την αντιμετώπισαν αρχικά σαν πιθανό κρούσμα του φονικού ιού κορωνοϊού. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, μιας και η μπέμπα της βγήκε αρνητική στο τεστ που έκανε.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της μπέμπας από το κρεβάτι του νοσοκομείου που νοσηλεύεται και έγραψε στην λεζάντα της τα όσα πέρασε αυτές τις ημέρες.

Συγκεκριμένα, όπως είπε μόλις έφτασαν στο νοσοκομείο λόγω πυρετού αντιμετωπίσανε τη μπέμπα σαν πιθανό κρούσμα και τις βάλανε σε ένα δωμάτιο απομονωμένες. Απέξω ήταν ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες έμενε στο αμάξι. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελένη Χατζίδου είχε στα χέρια της τα αποτελέσματα της μικρής που έδειχναν τελικά τι έχει.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την διάγνωση των γιατρών για να γνωρίζον όλες οι μανούλες τι είναι αυτό. Συγκεκριμένα, η κόρη της έχει αιφνίδιο εξάνθημα και δείτε εδώ τι είναι αυτό και ποια τα συμπτώματα.

Η φωτογραφία από το νοσοκομείο που ραγίζει καρδιές

Χθες Κυριακή, η Ελένη Χατζίδου βρισκόταν ακόμη στο νοσοκομείο με την μικρή της και το έκανε γνωστό με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το δωμάτιο της μπεμπούλας της, η οποία ραγίζει καρδιές.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη