Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δεν θα πιστέψετε το αστρονομικό ποσό για το οποίο πουλήθηκε πετσέτα από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ

Η πετσέτα που είχε στους ώμους του κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του βγήκε σε πλειστηριασμό

Δεν θα πιστέψετε το αστρονομικό ποσό για το οποίο πουλήθηκε πετσέτα από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ
News 30.03.2020 09:50
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Η πετσέτα που είχε στους ώμους του ο Κόμπι Μπράιαντ κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του βγήκε σε πλειστηριασμό και δεν θα πιστέψετε το αστρονομικό ποσό για το οποίο πουλήθηκε! Πόσα έδωσαν για να αποκτήσουν κάτι από το τελευταίο παιχνίδι του διάσημου αθλητής.

Στην τιμή των 33.077,16 δολαρίων πουλήθηκε σε δημοπρασία η πετσέτα που είχε στους ώμους του ο Κόμπι Μπράιαντ κατά την αποχαιρετιστήρια ομιλία του, μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο NBA.

Τι άλλο πήρε ο φίλαθλος μαζί με την πετσέτα από το τελευταίο παιχνίδι του Κόμπι Μπράιαντ

Το ιστορικό κειμήλιο πουλήθηκε μαζί με δύο εισιτήρια από τον ιστορικό αγώνα των Λέικερς με τους Τζαζ στις 13 Απριλίου του 2016, όταν ο εκλιπών είχε πετύχει 60 πόντους στην τελευταία παράσταση της καριέρας του.

Ένας τυχερός φίλαθλος πήρε στο τέλος της ομιλίας του (και μετά το περίφημο «Mamba Out» που ενέπνευσε ακόμη και τον Μπαράκ Ομπάμα) και έκτοτε έχει ήδη πωληθεί σε αρκετές δημοπρασίες. Αυτή, πάντως, αναμένεται να είναι και η τελευταία, καθώς πλειοδότησε ο Ντέιβιντ Κόλερ, ένας φανατικός φίλος των Λέικερς, που έχει την μεγαλύτερη συλλογή αναμνηστικών και κειμηλίων παγκοσμίως. Δείτε ωστόσο και μια ακόμα είδηση. Κάποιος βεβήλωσε τον τάφο του Κόμπι!

Γιατί η Βανέσα θέλει να αλλάξει την διαθήκη του Κόμπι Μπράιαντ;

Η Βανέσα Μπράιαντ έχει μείνει πλέον πίσω, ωστόσο έχει στήριγμα τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία δεν ξεχνά ούτε λεπτό. Τώρα η γυναίκα του θρύλου του NBA θέλει να αλλάξει την διαθήκη που είχε κάνει ο Μπράιαντ το 2017. Γιατί όμως;

Ειδικότερα ο άσσος του ΝΒΑ είχε κάνει την συγκεκριμένη διαθήκη, όπως είπαμε το 2017. Ωστόσο το 2019 κάτι άλλαξε καθώς η οικογένεια υποδέχτηκε ένα ακόμα μέλος. Ωστόσο το όνομά της δεν υπάρχει στη διαθήκη, στην οποία ο Κόμπι τα αφήνει όλα στη σύζυγο και στις άλλες κόρες του.

Έτσι η Βανέσα θέλει τώρα να λύσει και αυτό το διαδικαστικό θέμα, βάζοντας και την μικρούλα μέσα στη διαθήκη του μπαμπά της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κόμπι Μπράιαντ: Ρίγη συγκίνησης - Η φωτογραφία μετά τον θάνατό του που συγκλονίζει!

Κόμπι Μπράϊάντ - Τζίτζι: Ράγισαν καρδιές στην τελετή - Τα λόγια της Βανέσα

Share