Έγκυος η Αννίτα Μπραντ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος

Ο ίδιος επιβεβαίωσε τα ευχάριστα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έγκυος η Αννίτα Μπραντ - Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος

Η Αννίτα Μπραντ αποκάλυψε πως είναι έγκυος και έτσι ο Χάρης Χριστόπουλος θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά. Την ευχάριστη είδηση επιβεβαίωσαν μέσα από την εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους αφού σε λίγο καιρό θα κρατάνε στα χέρια τους τον πρώτο καρπό του έρωτα τους και έτσι η οικογενειακή τους ευτυχία θα ολοκληρωθεί.

Η είδηση κυκλοφορούσε εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο κανένας από τους δυο δεν την είχε επιβεβαιώσει μέχρι που αποκάλυψαν τα ευχάριστα νέα μέσω της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Χάρης Χριστόπουλος

Πως επιβεβαίωσαν την είδηση της εγκυμοσύνης

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Αννίτα Μπραντ περιμένουν παιδί, καθώς η όμορφη σύζυγος του είναι έγκυος και τα χαρμόσυνο γεγονός το επιβεβαίωσαν οι ίδιοι στον αέρα του Happy Day. Δείτε και ποιος συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι εκτός εκπομπή, αφού βρίσκεται σε καραντίνα.

Ο Χάρης Χριστόπουλος απουσίαζε από την εκπομπή το πρωί της Δευτέρας. Μετά το τέλος της ζωντανής σύνδεσης με τον Δήμο Βερύκιο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην απουσία του, αποκαλύπτοντας τα χαρμόσυνα νέα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό παράθυρο και η ευτυχία τους δεν μπορούσε με τίποτα να κρυφτεί αφού έλαμπαν τα πρόσωπα τους.

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος είχε μιλήσει στην εφημερίδα Real Life, χωρίς όμως να θέλει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας αλλά δε θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω ούτε να διαψεύσω την πληροφορία σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο γνωστός φωτογράφος στην εφημερίδα Real life.