Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το κατοικίδιο που έχουν σαν... παιδί τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Ζέτας Μακρυπούλια και του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι που μένει με τον Μιχάλη Χατζηγιάνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το αγαπημένο τους κατοικίδιο που έχουν σαν παιδί τους.

Το ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από την αρχή της σχέσης τους είχαν πάριε την απόφαση να μην την εκθέτουν στην τηλεόραση για να την προστατέψουν και όπως φαίνεται τα έχουν καταφέρει.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως και πολλοί Έλληνες celebrities τώρα που βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ειδικά μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για απαγόρευση κυκλοφορίας, καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από τις ώρες που περνάει μέσα στο σπίτι, στο οποίο μένει με το σύντροφο της.

Τώρα που και η εκπομπή Ρουκ Ζουκ έχει βάλει στον πάγο τα γυρίσματα της στον ΑΝΤ1, και πλέον προβάλλεται σε επανάληψη, η παρουσιάστρια περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μέσα στο σπίτι με τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Αυτή είναι η νέα φωτογραφία από το σπίτι τους

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα φωτογραφία μέσα από το σπίτι της. Πρωταγωνίστρια της φωτογραφία της, μια γάτα. Η παρουσιάστρια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχουν αδυναμία στις γάτες.

Μακρυπούλια Χατζηγιάννης σπίτι

Μάλιστα, να σημειώσουμε πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει αδυναμία στις γάτες και το είχε αποκαλύψει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Καλο μεσημεράκι» στο ΣΚΑΙ, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος ο τραγουδιστής. Συγκεκριμένα ο ίδιος δεν σταμάτησε να γελάει όταν ο παρουσιαστής μίλησε για τις 28 γάτες που έχει μαζέψει.