Φαίη Σκορδά: "Φώναζα μην μπείτε μέσα" - Η άγνωστη ιστορία όταν έμαθε ότι νοσεί

Ποιοι πήγαν στο σπίτι της;

Φαίη Σκορδά:

Μια άγνωστη ιστορία αποκάλυψε στον αέρα του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά μετά την επιστροφή της στο Πρωινό μαζί με μερικούς από τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που σημειώθηκε στο σπίτι της όταν έμαθε ότι νοσεί. «Φώναζα μην μπείτε μέσα» είπε σε ανθρώπους που πήγαν στο σπίτι της.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί επέστρεψε στο πόστο της μετά από περίπου δυο εβδομάδες που έμεινε σε καραντίνα, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε πως βρέθηκε θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό όταν έμαθε πως κοντινό πρόσωπο της νοσεί.

Έχοντας στα χέρια της, τις βεβαιώσεις του ΕΟΔΥ και έχοντας πλέον σταματήσει όλα τα συμπτώματα, η παρουσιάστρια μπήκε και πάλι στο πλατό του ΑΝΤ1 με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της. Στο πλευρό της, ήταν μόνο δυο συνεργάτες της, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Βέβαια, να πούμε πως το Πρωινό άργησε να βγει στον αέρα. Συγκεκριμένα, αντί να μας καλημερίσουν στις 10 το πρωί της Δευτέρας, έγινε στις 11 περίπου η ώρα. Το τι συνέβη αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.

Η άγνωστη ιστορία της Φαίης Σκορδά

Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό της κοινό και τους συνεργάτες της, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα όσα βίωσε αυτές τις ημέρες της καραντίνας στο σπίτι της, ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία που σημειώθηκε όταν έμαθε πως νοσεί από κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, όταν την ενημέρωσαν οι γιατροί πως είναι θετική στον ιό, είχε παραγγείλει κρέατα από κρεοπωλείο και εκείνη την στιγμή της χτύπησαν την πόρτα για να της τα παραδώσουν. Ωστόσο, η παρουσιάστρια τους φώναζε από μακριά να μην μπουν μέσα για να μην κολλήσουν.