Συγκινεί ο Δήμος Βερύκιος: "Εδώ στον ALPHA χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο"

Όσα είπε για τον θάνατο του Μωνώλη Μαλέλη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκινεί ο Δήμος Βερύκιος:

Συγκίνησε ο Δήμος Βερύκιος με τα λόγια του για τον θάνατο του Μανώλη Μαλέλη, λέγοντας πως «εκεί στον Alpha έχασαν ένα πολύ δικό τους άνθρωπο». Ο ίδιος έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊό.

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής, ο Μανώλης Μαλέλης, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μέρες στο νοσοκομείο με κορωνοϊό. Ο δημοσιογράφος τον είχε αποχαιρετήσει και μέσω Twitter που είχε γράψει: : «Αντίο Μάνο! Τόσο γρήγορα, τόσο άδικα. Έλαχε να είσαι ο 33ος. Τα Δυτικά Βαλκάνια σε αποχαιρετούν».

Ο Μανώλης Μαλέλης ήταν ένα ηγετικό μέλος της οικογένειας του ALPHA, μιας και διετέλεσε πρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού, ενώ ήταν για χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά πάλευε με τον κορωνοϊό την τελευταία εβδομάδα. Αρχικά η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία όμως τις τελευταίες ημέρες επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί διασωληνωμένος στο ΑΧΕΠΑ. H πνευμονία εκδηλώθηκε με ακόμη πιο άγρια συμπτώματα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αντέξει παρά τις προσπάθειες των ιατρών. Δείτε και το ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου για τους ηλικιωμένους

Μανώλης Μαλέλης

Αυτή την φορά ο Δήμος Βερύκιος συγκίνησε με τα λόγια του στον αέρα του Happy Day

«Εμείς εδώ στον Alpha χάσαμε έναν πολύ δικό μας άνθρωπο, τον Μανώλη Μαλελή. Νέος άνθρωπος, μόλις 64 ετών. Εγώ προσωπικά έχασα τον σκαραβαίο. Ένας άνθρωπος που έχω γράψει στο Facebook ποιος ακριβώς ήταν. Είχε αυτοάνοσο, ήταν στις ευπαθείς ομάδες. Το κακό συνέβη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Ο Μανώλης από εκεί ψηλά αυτό θα μας έλεγε τώρα: “Κλειστείτε στα σπίτια σας όλοι που είστε στις ευπαθείς ομάδες”. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πόσο εύκολα μπορεί να πάρουμε τον ιό και εκείνος μέσα σε λίγες ώρες να μας εξοντώσει» είπε ο δημοσιογράφος.