Η φωτογραφία του Ατζούν Ιλιτζαλί από το Survivor 2020

Ντοκουμέντο από Τουρκία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία του Ατζούν Ιλιτζαλί από το Survivor 2020

Μια φωτογραφία από το νέο κύκλο του Survivor στην Τουρκία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Και το 2020 ο Τούρκος παραγωγός κάνει «χαμό» με το ριάλιτι επιβίωσης που έχει αγαπήσει χιλιάδες κόσμος.

Μπορεί στην Ελλάδα τουλάχιστον για φέτος να μην το βλέπουμε στις οθόνες μας, ωστόσο στην γειτονική χώρα, προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία για ακόμη μια χρονιά, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς και από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι καθημερινό χρήστης και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα,

Σε πολλές από τις αναρτήσεις του βλέπουμε και στιγμιότυπα από το Survivor 2020 της Τουρκίας. Όπως η παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε με μια από τις ομάδες:

Ωστόσο, τι έγινε με το Survivor της Ελλάδας. Διαβάστε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, έτσι όπως είχαν γραφτεί σε αποκλειστικό του Vanda's blog.

Ποιος είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί που μας έμαθε το Survivor

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ και πήρε προαγωγή χάρη στην επιτυχία του. Μετά από χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την δική του ψυχαγωγική εκπομπή με την οποία ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο. Η εκπομπή είχε τόση μεγάλη επιτυχία ώστε έγινε γνωστός σε όλο το έθνος. Η εκπομπή αυτή ήταν το πρώτο προϊόν της εταιρείας του Acun Medya. Έγινε οικοδεσπότης και παραγωγός των εκπομπών της εταιρείας του.

Η εταιρεία του μεταδίδει τηλεοπτικές εκπομπές όπως O Ses Türkiye (τουρκική έκδοση του The Voice), Yetenek Sizsiniz Türkiye (τουρκική έκδοση του Got Talent), Survivor, Var mısın? Yok musun? (τουρκική έκδοση του Deal or No Deal) και Yok Böyle Dans (τουρκική έκδοση του Dancing with the Stars).

Τον Νοέμβριο του 2013, ο Ιλίτζαλι απέκτησε το τηλεοπτικό κανάλι TV8. Στο νέο του κανάλι, ξεκίνησε νέα προγράμματα όπως το Utopia και "Rising Star Türk