Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης - Νοσεί με κορωνοϊό

Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην εντατική ο Γιάννης Βαρδινογιάννης - Νοσεί με κορωνοϊό

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και συγκεκριμένα στην εντατική. Ο ισχυρό άνδρας της ΑΝΕΚ Lines βγήκε θετικός στο τεστ για τον φονικό ιό κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας του όπως φαίνεται είναι δύσκολη.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», όπως έγινε γνωστό μέσα από μια ανάρτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Μενδρινού, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Το μέλος της γνωστής οικογένειας Βαρδινογιάννη, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από συμπτώματα που είχε και συγκεκριμένα μετά από πυρετό δύο ημερών.

Η ανάρτηση που έκανε την αποκάλυψη για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

«Καπετάνιε θα περάσει κι αυτή η φουρτούνα. Θα κωλώσεις για ένα κορονοϊό; Είσαι μαχητής. Γρήγορα κοντά μας. Για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας» έγραψε αναλυτικά στην ανάρτηση του ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός.

Ο δημοσιογράφος Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways. Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ, όπως και ο ίδιος ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, δεν έχει επιχειρηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον όμιλο Βαρδινογιάννη (Motor Oil, Avin, Shell Ελλάς κλπ).iye".

Να πούμε πως τα θύματα στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία. Στους 41 ανέρχονται πλέον οι νεκροί του κορωνοϊού, αφού ένας ακόμη συνάνθρωπος μας έχασε την ζωή του στην Ξάνθη.