Πρωινό: Η Φαίη αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την φόβισε στην "περιπέτειά" της με τον κορωνοϊό

Ποια η στάση των γειτόνων της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρωινό: Η Φαίη αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την φόβισε στην

Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που την φόβισε περισσότερο στην "περιπέτειά" της με τον κορωνοϊό καθώς και την στάση που κράτησαν οι γείτονες απέναντί της. Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή της, "Το Πρωινό" μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν αυτές τις δυο εβδομάδες.

Η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί επέστρεψε στο πόστο της μετά από περίπου δυο εβδομάδες που έμεινε σε καραντίνα, έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε πως βρέθηκε θετική στο τεστ για τον κορωνοϊό όταν έμαθε πως κοντινό πρόσωπο της νοσεί.

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε, «Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες, αλλά σαφώς υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς, οι οποίοι μου έλεγαν ότι η ψυχραιμία είναι πολύ σημαντική. Το μόνο που με φόβισε ήταν τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο».

Όλα όσα ανέφερε η Φαίη για το τι την φόβισε στην "περιπέτειά" της με τον κορωνοϊό

Συνέχισε λέγοντας, «Στο Instagram δεν έχω πει πολλά, γιατί αισθανόμουν πως υπήρχαν πολλές ερωτήσεις, αλλά ήταν για μένα πολύ μικροπρεπές να κάθομαι να απαντάω, ενώ όλη αυτή η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή.»

«Όλα καλά τώρα. Εγώ αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω. Δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις μέρες. Αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος. Πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Μιλούσα συνέχεια με γιατρούς και ειδικούς. Δεν το περίμενα. Από τη στιγμή που δεν είχα συμπτώματα το έκανα προληπτικά το τεστ, γιατί ερχόμουν σε επαφή με πολύ κόσμο. Έπαιρνα προφυλάξεις και μέτρα. Ακόμη και τότε έκανα όλες τις παραγγελίες κατ’ οικον. Όταν με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα εκείνη την ώρα χτύπησε το κουδούνι. Και μου έφεραν κάποια κρέατα σπίτι. Και φώναζα μη μπείτε μέσα, αφήστε τα απ’ έξω.»!

Και τόνισε, «Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δε σκέφτηκα τίποτα άλλο. Αμέσως έβαλα μάσκα, γάντια και μια σακούλα σκουπιδιών. Δε ξέρω γιατί. Σαν προστασία. Ξαφνικά με είδαν έτσι ντυμένη μέσα στο σπίτι τα παιδιά. Αλλά είναι το πρώτο. Μετά βεβαίως ενημερώνεσαι και υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες από τον ΕΟΔΥ».

Ενώ ανέφερε, ότι τις μέρες που ήταν σπίτι της χωρίς να έχει παραγγείλει κάτι, οι γείτονές της που έχουν καφετέρια, της χτύπησαν το κουδούνι για να την κεράσουν τον αγαπημένο της καφέ.

Βέβαια, να πούμε πως το Πρωινό άργησε να βγει στον αέρα. Συγκεκριμένα, αντί να μας καλημερίσουν στις 10 το πρωί της Δευτέρας, έγινε στις 11 περίπου η ώρα. Το τι συνέβη αποκάλυψε ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του.