Εκτός εαυτού ο Γιάννης Πρετεντέρης: "Κάποιοι ανόητοι... Άντε να μην πάρουμε ανάποδες"

Ένα δημοσίευμα τον έκανε έξαλλο και ξέσπασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός εαυτού ο Γιάννης Πρετεντέρης:

Εκτός εαυτού βγήκε ο Γιάννης Πρετεντέρης με αφορμή ένα δημοσίευμα. «Κάποιοι ανοήτοι... Άντε να μην πάρουμε ανάποδες», έγραψε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος λόγω του ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα ήταν ψευδές και ότι έγραφε δεν ίσχυε.

Πριν από λίγες ημέρες, ο ίδιος με μια ανάρτηση του στο λογαριασμό του τον προσωπικό στο Twitter έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς του φίλους πως έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικό στον ιό.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορούσε μια είδηση πως ο επιτυχημένος δημοσιογράφος βρίσκεται στο νοσοκομείο διασωληνωμένος, καθώς η κατάσταση της υγείας του από τον φονικό ιό κορωνοϊό επιδεινώθηκε. Ένα γεγονός που δεν ισχύει. Δείτε εδώ πως αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον ιό.

Ο Γιώργος Πρετεντέρης μέσα πάλι από τον λογαριασμό του στο Twitter θέλησε να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα. Ο ίδιος τα διέψευσε, λέγοντας πως βρίσκεται στο σπίτι του και διαβάζει τα βιβλία του.

«Πρετεντέρης @ta_nea καλημέρα σε όλους κι ευχαριστίες από καρδιάς για τις ζεστές ευχές σας. Κάποιοι ανόητοι διακινούν ότι δήθεν κάπου νοσηλεύομαι. Είμαι σπίτι με τα βιβλία μου, τα γραψίματα μου κι ακούω τους γιατρούς μου. Άντε να μην πάρουμε καμία ανάποδη», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Πρετεντέρη

Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών, Διπλωματούχος ειδικευμένων σπουδών στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο του πανεπιστημίου Γκρενόμπλ της Γαλλίας. Επίσης είναι διπλωματούχος ανώτατων σπουδών Πολιτικών Επιστημών με ειδικότητα στη Διεθνή Ιστορία και Πολιτική στο πανεπιστήμιο της Γενεύης.

Εργάζεται στις εφημερίδες Τα Νέα και Το Βήμα της Κυριακής. Από το 1989 μέχρι το 2018, εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel, όπου παρουσίαζε την πολιτική-ενημερωτική εκπομπή Ανατροπή, ενώ παράλληλα ήταν πολιτικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Έχει κατά καιρούς δεχτεί κριτική από πολιτικά πρόσωπα, όπως η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά και από άλλους συναδέλφους του δημοσιογράφους, όπως ο Κώστας Βαξεβάνης.