Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγο πριν γίνει μπαμπάς μας έδειξε το σπίτι του - Έτσι είναι η κουζίνα

Άνοιξε φύλλο ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λίγο πριν γίνει μπαμπάς μας έδειξε το σπίτι του - Έτσι είναι η κουζίνα

Το σπίτι του μας έδειξε ο ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης με μια φωτογραφία όπου τον είδαμε να ανοίγει φύλλο για την εγκυμονούσα σύντροφο του. Επίσης, όπως παρατηρήσαμε πίσω του φαίνεται η κουζίνα τους η οποία είναι κυρίως σε καφέ χρώμα.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη μετρούν σχεδόν ένα χρόνο κοινής πορείας. Η σχέση τους ωστόσο θα γίνει ακόμη πιο δυνατή με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού σε λίγους μήνες και η χαρά τους δεν μπορεί να κρυφτε

Ο ηθοποιός μάλιστα πριν από περίπου ένα μήνα βρέθηκε μαζί με την καλή του Λένα Δροσκάκη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση και εκεί ήρθε η μεγάλη πρόταση. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή και προς έκπληξη της αγαπημένης του έκανε την πρόταση με εκείνη να απαντά 'Ναι".

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης του και ανυπομονεί να έρθει στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτας του και να βιώσουν μαζί του πρωτόγνωρα συναισθήματα. Μάλιστα, τώρα που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη σύντροφο του μένουν σπίτι, την έχει στα ώπα ώπα.

Η φωτογραφία από την κουζίνα τους

Τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όσο και η Λένα Δροσάκη μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους μέσα στο σπίτι. Η μέλλουσα μανούλα αποκάλυψε στους followers της μάλιστα, ότι ο αγαπημένος της δεν σταματά να την περιποιείται.

Έτσι λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να ανοίγει φίλο με τον πλάστη. Πίσω του φαινόταν η κουζίνα του σπιτιού τους η οποία ήταν γεμάτη κουζινικά και τα ντουλάπια σε καφέ χρώμα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης σπίτι