Αγαπημένη Ελληνίδα έγινε μαμά και μας δείχνε το σώμα της δυο εβδομάδες μετά τη γέννα

Ο λόγος για την...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγαπημένη Ελληνίδα έγινε μαμά και μας δείχνε το σώμα της δυο εβδομάδες μετά τη γέννα

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε αγαπημένη Ελληνίδα από το χώρο της showbiz και πλέι σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας κρατώντας το μωράκι της στα χέρια της. Μάλιστα, δυο εβδομάδες μετά την γέννα του πρώτου της παιδιού, μας δείχνει πως είναι το σώμα της.

Τόσο ο Γιάννης Μαρακάκης όσο και η Νίκη Θωμοπούλου, λίγες μέρες μετά τον ερχομό της κόρης τους, ζούνε τον πιο υπέροχο έρωτα με την πρώτη ματιά και δε τον κρύβουν ούτε λεπτό, ειδικά τώρα που μένουν πολλές ώρες στο σπίτι με τη μικρή.

Το αγαπημένο ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να το κρύψει. Ο ερχομός της κόρης τους ήταν το μεγαλύτερο δώρο που ήρθε στις ζωές τους τον τελευταίο καιρό και μάλιστα μέσα σε μία πολύ περίπλοκη εποχή, καθώς πολύς κόσμος περνάει δύσκολες στιγμές λόγω του κορωνοϊού.

Οι δυο τους ωστόσο απολαμβάνουν κάθε λεπτό που περνούν στο σπίτι με την κόρη τους και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram μας δείχνουν διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η μπέμπα τους.

Έτσι είναι το σώμα της μανούλας

Η Νίκυ Θωμοπούλου πριν μερικές ώρες θέλησε να μας δείξει πως είναι το σώμα της, δύο εβδομάδες αφού γέννησε την κορούλα της. Η ίδια έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε στην περίοδο της κύησης και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει πολύ να επανέλθει στα κανονικά της κιλά.

Νίκη Θωμοπούλου

Γιάννης Μαρακάκης

Νίκη Θωμοπούλου και Γιάννης Μαρακάκης διανύουν μια από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε το ευτυχισμένο ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.