Απίστευτο το υπνοδωμάτιο της κόρη της Βάσως Λασκαράκη - Σαν από παραμύθι

Είναι τέλειο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο το υπνοδωμάτιο της κόρη της Βάσως Λασκαράκη - Σαν από παραμύθι

Τώρα που βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό η Βάσω Λασκαράκη, έχει περισσότερο χρόνο να περάσει με την μοναχοκόρη της, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Μάλιστα, κάθισε να διαβάσουν μαζί και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της, το οποίο είναι απίστευτο, σαν βγαλμένο από παραμύθι.

Τα γυρίσματα για την σειρά «Έρωτας Μετά» στον ALPHAtv στην οποία πρωταγωνιστήσει, έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας για αυτό και η ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να παραμένει στο σπίτι της και να περνάει τον περισσότερο χρόνο τη με την κορούλα της.

Η Βάσω Λασκαράκη με την βοήθεια και του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου το έχουν ρίξει και στην μαγειρική. Καθημερινά μπαίνουν στην κουζίνα και φτιάχνουν διάφορες λιχουδιές με τις οποίες και θα ζηλέψετε. Πριν λίγες ημέρες ο πάγκος τους γέμισε από φαγητά, γλυκά αλλά και αλμυρά που έφτιαξαν οι τρεις τους.

Ωστόσο, τώρα που η Εύα δεν πάει σχολείο, έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα διαδικτυακά και η ηθοποιός έκατσε όλη την ώρα στο πλευρό της, καθώς για τα παιδιά μικρότερη ηλικίας είναι κάτι προτώγνωρο.

Η φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της

Η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της κόρης της, την ώρα του μαθήματος και έστειλε το μήνυμα της σε όλες της μανούλες που περνάνε τα ίδια όπως και εκείνη.

Μάλιστα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε το δωμάτιο της, το οποίο είναι απίστευτο. Είναι όλα σε ροζ ροζ χρώμα και σαν βγαλμένο από παραμύθι. Ακόμη και τα διάφορα διακοσμητικά είναι σε ροζ αποχρώσεις.

Βάσω Λασκαράκη σπίτι κόρη