MasterChef: Η ανάρτηση όλο νόημα του Ιωάννη μετά την αποχώρηση του

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η ανάρτηση όλο νόημα του Ιωάννη μετά την αποχώρηση του

Μια ανάρτηση όλο νόημα έκανε ο Ιωάννης μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι έγραψε ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου που συμμετείχε στο παιχνίδι.

Ένα δύσκολο πιάτο περίμενε τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους και έκαναν τρεις φιλότιμες προσπάθειες.

Ο Ιωάννης, ο Ηρακλής και ο Τζον αναμετρήθηκαν, ωστόσο αυτός που χρειάστηκε να φύγει από τον διαγωνισμό, ήταν ο Ιωάννης, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει ξεκάθαρο πως δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Η αποχώρησή του έφερε μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν πως κακώς δεν χρησιμοποίησε την κάρτα.

Η πρώτη ανάρτηση του Ιωάννη μετά την αποχώρηση του

Λίγες ώρες μετά το επεισόδιο με την αποχώρησή του, ο Ιωάννης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, η οποία είχε φυσικά ένα ποίημα, το οποίο είχε απαγγείλει στους κριτές σε παλιότερο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο ίδιος όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι δεν έκρυψε την αγάπη του για τις τέχνες και κυρίως την ποίηση, αφού συχνά έλεγε ποιήματα είτε δικά του, είτε κάποιου άλλου τόσο στους κριτές όσο και στους συμπαίκτες του. Δείτε εδώ και την συγκίνηση του Ηλία για την αποχώρηση του Ιωάννη.

«Η γη ξαναγεννιέται.Και ο καιρός πέρασε, το κορίτσι έγινε γυναίκα, η γυναίκα έγινε γριά, η γριά πέθανε, έγινε σκουλίκια, τα σκουλίκια έφεραν λίπασμα, το λίπασμα έφερε λουλούδι, το λουλούδι έγινε δέντρο, το δέντρο έφερε καρπούς, οι καρποί γίνανε δάση και η γη ξαναγεννιέται. Ιωάννης Χαραλάμπους.Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας» έγραψε στην ανάρτηση του.

Δείτε την ανάρτηση του: