Λίνα Σακκά: Αγαπημένο της πρόσωπο έδωσε «μάχη» με τον κορωνοϊό

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λίνα Σακκά: Αγαπημένο της πρόσωπο έδωσε «μάχη» με τον κορωνοϊό

Αγαπημένο πρόσωπο της Λίνας Σακκά έδωσε «μάχη» με τον κορωνοϊό και την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λίνα Σακκά όλα τα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας, που βρίσκεται στη δημοσιότητα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους και να προστατεύει την προσωπική της ζωή από τον κόσμο, κρατώντας την κρυφή.

Η ηθοποιός, όμως συχνά επιλέγει να εκφράσει τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αυτή τη φορά, η ίδια αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους πως μια πολύ καλή της φίλη έδωσε «μάχη» και κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

Ποιο αγαπημένο της πρόσωπο έδωσε μάχη με τον ιό

Συγκεκριμένα η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι στην Ύδρα, τότε που κανείς δεν περίμενες τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε τώρα και η ίδια έγραψε κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε:

«Πέρυσι το καλοκαίρι!!! Γάμος αγαπημένης φίλης!!!Αυτά τα χαμόγελα είθε να τα ξαναβρούμε,να ενώνονται οι άνθρωποι,να χαίρονται ο ένας με την ευτυχία του άλλου!!!!madlen σε αγαπώ και αισθάνομαι τυχερή που σε έχω στη ζωή μου,και που νίκησες τον covid 19!!!!!!». Πριν λίγη ώρα ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ελλάδα από τον ιό. Δείτε εδώ τις πληροφορίες

Καθημερινά τα κρούσματα του κοροvοϊού αυξάνονται, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι μόνο αν μείνουμε μέσα στο σπίτι μας θα συμβάλλουμε στον περιορισμό της μετάδοσης και εξάπλωσης του ιού.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού με το συγκινητικό μήνυμα για την φίλη της: