Έλληνας youtuber κάνει θραύση - Το κόμικ που μας λέει τα κρούσματα του ιού

Αυτό σίγουρα δεν το έχετε ξαναδεί!

Έλληνας youtuber κάνει θραύση - Το κόμικ που μας λέει τα κρούσματα του ιού

Μια ευφάνταστη ιδέα είχε ένας Έλληνας youtuber το βίντεο του οποίου κάνει θραύση στην κοινωνική πλατφόρμα. Πρόκειται για ένα κόμικ το οποίο στην ουσία μας λέει πόσα είναι τα κρούσματα του ιού και σε ποιες χώρες.

Αυτό σίγουρα δεν θα το έχετε ξαναδεί, καθώς πρόκειται για μια άκρως ευφάνταστη ιδέα την οποία είχε ένας Έλληνας youtuber. Το όνομά του στην πλατφόρμα είναι Supreme Leader και το βίντεο του, το οποίο θα δείτε και παρακάτω ονομάζεται «Yakko is counting the corona virus (covid-19) confirmed cases in the world».

Μπορεί να ζούμε δραματικές ώρες καθώς ο κορωνοϊός σαρώνει σε ολόκληρο τον κόσμο φέρνοντας χιλιάδες κρούσματα, αλλά και νεκρούς, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως έχει αρχίσει να φθίνει η δημιουργικότητα του κόσμου.

Ίσα, ίσα το αντίθετο συμβαίνει, με αυτόν τον youtuber να έχει δημιουργήσει ένα χαριτωμένο, αλλά και ταυτόχρονα ενημερωτικό βίντεο, αναφορικά με τον ιό.

Αυτό είναι το κόμικ του Έλληνα youtuber με τα κρούσματα του ιού

Η αλήθεια είναι πως ο κορωνοϊός είναι πρώτο trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες (ειδικά στο twitter) να έχουν "κεντήσει" με χιουμοριστικά σχόλια που ανεβάζουν. Ωστόσο το συγκεκριμένο βίντεο, αν και χιουμοριστικό είναι ταυτόχρονα και ενημερωτικό. Μάλιστα ανανεώνεται κάθε δύο ημέρες για να έχει όλα τα καινούργια στοιχεία για τα κρούσματα του ιού.

Ο Yakko λοιπόν, είναι ένα καρτούν το οποίο (με την ανάλογη φωνή, αλλά και μουσική υπόκρουση, μας λέει πόσα είναι τα κρούσματα του κορωνοϊού αλλά και σε ποιες χώρες έχουν εντοπιστεί αυτά.

Το βίντεο έχει ήδη αρχίσει να γίνεται viral καθώς μέχρι στιγμής το έχουν δει πάνω από 500.000 άνθρωποι. Και αφού λέμε για τον ιό και τα κρούσματα, δείτε και σε ποιες περιοχές τις Ελλάδας δεν έχουμε ακόμα κανένα κρούσμα του ιού.