Αθηναΐς Νέγκα: Ποια τα συμπτώματα κορωνοϊού που έχει και τι δεν μπορεί να κάνει

«Δεν έχω ιδέα πώς κόλλησα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηναΐς Νέγκα: Ποια τα συμπτώματα κορωνοϊού που έχει και τι δεν μπορεί να κάνει

Η Αθηναΐς Νέγκα αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα του κορωνοϊού που έχει και τι δεν μπορεί να κάνει.Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως περνάει εκείνη την διαδικασία του ιού.

Η γνωστή δημοσιογράφος πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε μέσω του Instagram πως έχει εμφανίσει και εκείνη τα περισσότερα συμπτώματα του κορωνοϊού, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το τεστ για να δει αν είναι θετική.

Το βράδυ της Δευτέρας η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή Mega live news για την υγεία της.Όπως είπε η ίδια δεν έχει ιδέα πως κόλλησε τον ιό, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε και τι δεν μπορεί να κάνει.

Τι είπε η Αθηναΐς Νέγκα για τα συμπτώματα κορωνοϊού αλλά και τι είναι αυτό που δεν μπορεί να κάνει

“Είμαι βραχνιασμένη, ελπίζω να μην αρχίσω να βήχω. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι μία γρίπη γιατί είχα δέκατα, μυϊκούς πόνους, με πονούσε ο λαιμός μου. Όλο αυτό σταμάτησε μετά από 4-5 μέρες και νόμιζα ότι τελείωσε. Μετά άρχισα να έχω βήχα και να συνεχίζεται ο πυρετός. Δεν πήγα να κάνω το τεστ γιατί δεν είναι για χόρταση τα τεστ και είναι μια διαδικασία να βγεις από το σπίτι σου για να πας να το κάνεις και αν έχεις τον ιό τον διασπείρεις. Δεν έρχομαι σε επαφή με κανέναν, προσπαθώ να έχω περιορισμένες επαφές με τα παιδιά μου και τον άντρα μου, δεν έχουν αρρωστήσει εκείνοι. Δείτε τι αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης πως του είπαν οι γιατροί

Δεν έχω ιδέα πώς το κόλλησα. Έχω 8 μέρες πυρετό κάτω από 38, συνήθως το βράδυ. Δεν είναι βαρύ αλλά αυτό που εγώ δεν έχω ξαναζήσει είναι μια τέτοια διάρκεια. Επίσης δεν έχω όρεξη να φάω.

Μάσκα δεν φορούσα αλλά κυκλοφορούσα κι εγώ με γάντια και απολυμαντικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο που μιλάει για την υγεία της: