MasterChef: Το είπε! - Υπάρχει ειδύλλιο και είναι αυτό που περιμέναμε

Η Μαριάννα μίλησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το είπε! - Υπάρχει ειδύλλιο και είναι αυτό που περιμέναμε

Οι φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι, με παίκτες που έβγαιναν από το MasterChef να μιλούν για το πόσο κοντά έχουν έρθει αυτοί οι δύο επίδοξοι chef. Ωστόσο τώρα η Μαριάννα το είπε και "δυνατά". Τελικά είναι ζευγάρι αυτοί που περιμέναμε.

Ο λόγος φυσικά για τον Δημήτρη και την Μαρία, οι οποίο έχει ακουστεί εδώ και κάποιο καιρό ότι έχουν έρθει πολύ κοντά όσο βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Τώρα η Μαριάννα Πουλμεντή, μίλησε ανοιχτά σε συνέντευξή της για το τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο αυτούς παίκτες.

Η Μαριάννα τα είπε όλα για το ειδύλλιο στο MasterChef

Ειδικότερα η Μαριάννα έδωσε συνέντευξη στο ΤV Έθνος και μίλησε για όλα! Την ρώτησαν συγκεκριμένα αν υπάρχει "ειδύλλιο μέσα στο παιχνίδι" με εκείνη να απαντά χαρακτηριστικά:

Ναι, είναι ζευγάρι ο Δημήτρης με τη Μαρία.

Ακόμα δέχτηκε ερώτηση για το ποιους θεωρεί φαβορί, μέσα στο σπίτι. Τι είπε η ίδια για εκείνους που πιστεύει ότι θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο;

Τον Κώστα, τον Ηλία και τον Σταύρο" ήταν η απάντηση που έδωσε στον δημοσιογράφο η Μαριάννα.

Μάλιστα δέχτηκε και ερώτηση αναφορικά με το αν θα δούμε και... γάμο από τους δύο παίκτες που βρίσκονται ακόμα στην "αρένα" για να γίνουν οι επόμενοι MasterChef.

Μαρία - Δημήτρης MasterChef

"Ο Δημήτρης είναι σε ηλικία γάμου, η Μαρία έχει μέλλον μπροστά της" είπε η Μαριάννα απαντώντας στην σχετική ερώτηση. " Άλλος έρωτας υπήρχε στο παιχνίδι; Είχε γραφτεί για εσάς και τον Θεοχάρη..." την ρώτησαν ακόμα με εκείνη να απαντά χαρακτηριστικά:

'Όχι, δεν υπήρχε άλλος έρωτας στο παιχνίδι" είπε ακόμα. Και αφού μιλήσαμε για την Μαρία και τον Δημήτρη, σας έχουμε συγκεντρώσει και μερικά facts για τους δύο παίκτες. Όσα δεν ξέρατε για αυτούς.