Ελευθερία Ελευθερίου: Ο σύντροφος της την φωτογράφισε ημίγυμνη και εκείνη "έριξε" το Instagram

Οι καυτές πόζες της τραγουδίστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελευθερία Ελευθερίου: Ο σύντροφος της την φωτογράφισε ημίγυμνη και εκείνη

Ο σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου, Δημήτρης Ταταράκης την φωτογράφισε ημίγυμνη και εκείνη "έριξε" το Instagram. Οι καυτές της πόζες όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Η ίδια διαθέτει άψογες αναλογίες και ένα πολύ ωραίο κορμί που φροντίζει να μας το δείχνει.

Η γνωστή τραγουδίστρια μένει σπίτι και δεν είναι μόνη της αλλά παρέα με τον σύντροφο της Δημήτρη Ταταράκη. Οι δυο τους περνούν ευχάριστα την ώρα τους και χθες ο αγαπημένος της την φωτογράφισε πιο καυτή από ποτέ!

Η Ελευθερία φορούσε μόνο το κάτω μέρος του εσωρούχου της, ενώ με το χέρι της έκρυβε το στήθος της και πόζαρε για τον σύντροφο της και τους ακόλουθους της.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ποια είναι η Ελευθερία Ελευθερίου που πόζαρε ημίγυμνη

Η Ελευθερία Ελευθερίου γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1989 στο Παραλίμνι και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Δείτε εδώ και ποιος είναι ο πρώην σύντροφος της

Κατά την διάρκεια των σπουδών της στο Πανεπιστήμιο του Σάρεϊ της νότιας Αγγλίας στη Μουσική και στη Μουσική Εκτέλεση (Music and Performance), εργάστηκε για ένα χρόνο σε ελληνικό μαγαζί ως τραγουδίστρια. Έγινε ευρύτερα γνωστή έπειτα από την συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του μουσικού διαγωνισμού Χ-Factor στην ελληνική τηλεόραση. Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Ρουβά για συνεργασία. Έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη, την Τάμτα, τον Σάκη Ρουβά και άλλους καλλιτέχνες.

Το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision, αλλά η συμμετοχή της ακυρώθηκε όταν διέρρευσε το τραγούδι της συμμετοχής της "Tables are turning" στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ. Το 2014, συμμετείχε στο τηλεοπτικό σοου του ΑΝΤ1, Υοur Face Sounds Familiar και παρά την πολύ υψηλή βαθμολογία της από το κοινό, δεν πέρασε στον τελικό. Κατέκτησε όμως την 5η θέση και πήρε το βραβείο Your Body Sounds Familiar. Σημαντική ήταν η νίκη της ως Loreen στο ειδικά αφιερωμένο στη Eurovision live του show.