Ότι πιο επικό! Ο Παντελής Καναράκης έδωσε ρεσιτάλ ως Σωτήρης Τσίοδρας

Το βίντεο όλα τα λεφτά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ότι πιο επικό! Ο Παντελής Καναράκης έδωσε ρεσιτάλ ως Σωτήρης Τσίοδρας

Το ότι έχουμε πανδημία δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να γελάμε κιόλας και αυτό το γνωρίζει καλά ο Παντελής Καναράκης που έγινε για λίγο Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Παντελής Καναράκης είχε μια ευφάνταστη ιδέα για να διασκεδάσει αυτόν και τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά και για να σατιρίσει τα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες. Ο ταλαντούχος ηθοποιός λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο μας έφερε δάκρυα γέλιου.

Κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της ομάδας για τον κορωνοϊό Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μας ενημερώνουν για τα νεότερα που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Αυτό λοιπόν πήρε ως αφορμή και ο Καναράκης που ανέβασε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μεταμορφώνεται στους δύο αυτούς άντρες και μας δίνει το δικό του... δελτίο για τον κορωνοϊό.

Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Παντελής Καναράκης ως... Σωτήρης Τσιόδρας - Έδωσε ρεσιτάλ

Καλό είναι να γελάμε και λίγο μέσα σε όλα αυτά τα οποία ζούμε αυτές τις ημέρες, καθώς μπορεί η κατάσταση να είναι δύσκολη, ωστόσο είμαστε ακόμα εδώ και θα τα ξεπεράσουμε όλα.

Ο Καναράκης λοιπόν μας έδωσε ακριβώς αυτήν την ευκαιρία. Να γελάσουμε και λίγο μέσα σε όλη αυτήν την "τρέλα". Ο ηθοποιός λοιπόν έγινε Τσιόδρας αλλά και Χαρδαλιάς και μας έδωσε μοναδικές στιγμές, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί και το οποίο ανέβασε στο Instagram.

Ξεκαρδιστικό είναι το γεγονός ότι κάνει πλάκα αναφορικά με όσους έχουν πάει αυτές τις ημέρες για βόλτα, ενώ θα έπρεπε να να είναι σε καραντίνα. Βέβαια είχαμε και ένα άλλο ξεκαρδιστικό περιστατικό με έναν πολίτη που... ντύθηκε θάμνος λόγω του ιού.

Το επικό βίντεο που ανέβασε ο Καναράκης