No more Sussex Royals! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μας αποχαιρετούν

Η τελευταία ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
No more Sussex Royals! Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μας αποχαιρετούν

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι λένε και επίσημα αντίο στο Sussex Royals κάνοντας μια ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Instagram στην οποία αποχαιρετούν τον κόσμο.

Η Μέγκαν και ο Χάρι είπαν και επίσημα αντίο στα βασιλικά τους καθήκοντα με το ζευγάρι να κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό που είχε στο Instagram. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χάρι και οι Μέγκαν είχαν στο Instagram τον λογαριασμό Sussex Royals. Μάλιστα πολλά είχαμε ακούσει για το συγκεκριμένο όνομα, καθώς οι δυο τους φέρονταν να ήθελαν να το χρησιμοποιήσουν ως εμπορικό σήμα, ωστόσο η βασίλισσα είχε άλλα σχέδια.

Τώρα η Μέγκαν και ο Χάρι έκαναν την τελευταία τους ανάρτηση στον συγκεκριμένο λογαριασμό, με το ζευγάρι να αποχαιρετά τον κόσμο.

Τι έγραψαν στο Instagram οι Sussex Royas; - Έτσι αποχαιρέτισαν τον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι

Ειδικότερα το ζευγάρι με μια μακροσκελή ανάρτηση αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα όσα περνάμε με τον ιό, ενώ ακόμα έγραψε ότι "δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται". Να πούμε ότι το ζευγάρι θα μένει πλέον και στον Καναδά, με τον Ντόναλτν Τραμπ να τους ρίχνει πρόσφατα μια "καμπάνα". Τι είπε;

Αναλυτικά το μήνυμά τους αναφέρει τα εξής:

Όπως όλοι αισθανόμαστε, ο κόσμος αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά εύθραυστος. Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά – όπως βλέπουμε τώρα σε ολόκληρο τον πλανήτη, στις οικογένειές μας, στις κοινότητές μας και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή – μαζί μπορούμε να ανυψώσουμε ο ένας τον άλλον για να συνειδητοποιήσουμε την πληρότητα αυτής της υπόσχεσης.

Το πιο σημαντικό τώρα είναι η υγεία και η ευημερία όλων, σε ολόκληρο τον πλανήτη και η εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί εξαιτίας αυτής της πανδημίας.

Καθώς όλοι αναζητούμε τον ρόλο που θα διαδραματίσουμε σε αυτήν την παγκόσμια μεταβολή και την αλλαγή των συνηθειών, επικεντρωνόμαστε, σε αυτό το νέο κεφάλαιο, προκειμένου να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο. Δεν θα μας βλέπετε πλέον εδώ, όμως η δουλειά συνεχίζεται. Ευχαριστούμε αυτή την κοινότητα -για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωση στο καλό του κόσμου.

Ανυπομονούμε να ξανασυνδεθούμε με εσάς σύντομα. Ήσασταν υπέροχοι! Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.

Ορίστε και η ανάρτηση